Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Krugman: Έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ σε ένα μήναΈξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη μέσα στον επόμενο μήνα προβλέπει ο νομπελίστας οικονομολόγος Paul Krugman. 
«Κάποιοι από εμάς μιλούσαμε για αυτό και να τι πιστεύουμε ότι θα γίνει στο τέλος», έγραψε χθες στο blog του:
1. Έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, πολύ πιθανά μέσα στον επόμενο μήνα.
2. Τεράστιες εκροές καταθέσεων από τις ισπανικές και τις ιταλικές τράπεζες, καθώς οι καταθέτες προσπαθούν να μεταφέρουν τα χρήματά τους στη Γερμανία.
3α. Ίσως να επιβληθούν περιορισμοί στη διακίνηση κεφαλαίων, με τις τράπεζες να απαγορεύουν τη μεταφορά καταθέσεων έξω από μία χώρα και να περιορίζουν τις αναλήψεις μετρητών.
3β. Εναλλακτικά, ή ίσως και ταυτόχρονα, θα υπάρξουν τεράστιες αναλήψεις από τις γραμμές πιστώσεων της ΕΚΤ, για να μην καταρρεύσουν οι τράπεζες.
4α. Η Γερμανία έχει μία επιλογή. Να δώσει τεράστιες εγγυήσεις για το ιταλικό και το ισπανικό χρέος και να αλλάξει στρατηγική, αποδεχόμενη έναν υψηλότερο στόχο για τον πληθωρισμό ή
4β. Το τέλος του ευρώ.
«Και όλα αυτά θα γίνουν σε μήνες, όχι σε χρόνια», καταλήγει ο Κrugman.

Δεν υπάρχουν σχόλια: