Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Κωμωδία Φ.Κουβέλη με "οικουμενική" και "επαναδιαπραγμάτευση Μνημονίου"




Kυβέρνηση με το μανδύα της "οικουμενικής κυβέρνησης" μέχρι τις ευρωεκλογές του 2014 ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης του Φώτη Κουβέλη με τον Ε.Βενιζέλο, οριστικοποιώντας την δημιουργία κυβέρνησης από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, αφού κανείς άλλος δεν συμφωνεί να συμμετάσχει σε "μνημονιακή κυβέρνηση".
Ο Φ.Κουβέλης είπε ότι στόχος του είναι "να απαγκιστρωθούμε από το Μνημόνιο μέχρι το 2014 με σταδιακή επαναδιαπραγμάτευση", αλλά προφανώς για λόγους ευγενείας δεν γέλασε κανένας από τους παριστάμενους...


Το μόνο που απομένει να ξεκαθαριστεί είναι αν θα σχηματιστεί η κυβέρνηση εν μέσω της διερευνητικής εντολής του Ε.Βενιζέλου ή κατά την σύσκεψη στο προεδρικό μέγαρο.
Αμέσως μετά ο Ε.Βενιζέλος είπε ότι: «Η συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ ήταν ουσιαστική. Διαπίστωσα πως έχει συγκεκριμένη και υπεύθυνη πρόταση. Είναι κοντά και συμπίπτουν με τις δικές μας απόψεις, για υπέρβαση του μνημονίου μέσα στα επόμενα τρία χρόνια και με στόχο καλύτερες συνθήκες» σημείωσε.
Χαρακτηριστικά, ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για «καλό οιωνό», προσθέτοντας ότι την Παρασκευή θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και με τον Αλέξη Τσίπρα. Παρέπεμψε δε, την προσπάθεια για εξεύρεση οριστικής λύσης στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, που θα συγκληθεί υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στη ΝΔ ήδη έχουν αποδεχθεί τη νέα συγκυβέρνηση και τους έχει ανακουφίσει ιδιαίτερα η εξέλιξη: Ούτε 14% δεν τους έδειχναν οι πρώτες δημοσκοπήσεις που έγιναν μετά τις εκλογές
Βέβαια, μία τέτοια κυβέρνηση δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια "πολιτική ανωμαλία" η οποία το μόνο που θα καταφέρεινα προκαλέσει είναι ακόμα πιο βαθιά πολιτική και οικονομική κρίση στην χώρα. Με την πλειοψηφία των πολιτών να έχουν πολύ πρόσφατα καταφερθεί διά της ψήφου τους κατά του Μνημονίου για τον μεν Φ.Κουβέλη είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι οδεύει στο δρόμο του Γ.Καρατζαφέρη.
Για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, φαίνεται ότι παρά τα εκλογικά ποσοστά τους, είναι έτοιμοι να τα βάλουν για άλλη μια φορά με την κοινωνία...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: