Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε τη χώρα μαςΑγώνα για την Ελλάδα δίνει η Καλομοίρα ακόμη και τώρα που δεν μένει εδώ αλλά στην Αμερική.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν σταματάει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σε συνεργασία με άλλους ομογενείς προκειμένου να προωθήσουν τον τουρισμό.
"Στενοχωριόμαστε όλοι οι Έλληνες για την κατάσταση.
Είναι η χώρα μας και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε", δήλωσε η νεαρή τραγουδίστρια στο Star και συνέχισε.
"Είμαστε σε μια ομάδα και προσπαθούμε να σπρώξουμε τον τουρισμό.
Το CNN το έκανε μεγάλο θέμα και σιγά σιγά θέλουμε όλοι να ταξιδέψουν στη χώρα μας.
Είμαι περήφανη τόσο πολύ που είμαι Ελληνίδα" δήλωσε χαρακτηριστικά.  
Σημ.axinosp:Αν Η Καυλομοίρα, ασχολείται με το σπρώξιμο του Τουρισμού, φανταστείτε τι πτώση θα έχουμε φέτος !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: