Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

To ΠΑΣΟΚ έχει μείνει ταπί και επιστρέφει στη X.Τρικούπη!


Το συζητούσαν ήδη για πολιτικούς και συμβολικούς λόγους, ώστε να επιστρέψουν στη Χαριλάου Τρικούπη, τώρα προέκυψαν και οικονομικοί. Ο λόγος για το ΠΑΣΟΚ στο οποίο σκέπτονται στα σοβαρά να εγκαταλείψουν το κτίριο της Ιπποκράτους, μιας και ο ιδιοκτήτης φέρεται να πιέζει για να εξοφληθεί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το ΠΑΣΟΚ του χρωστάει τέσσερα ενοίκια.
Ο ίδιος φέρεται να ζητά συνάντηση εντός των ημερών με τους υπεύθυνους (γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ πλέον είναι ο Νίκος Σαλαγιάννης) για να ξεκαθαριστεί το θέμα.
Οι πληροφορίες ωστόσο λένε ότι η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στα κτίρια της Χαριλάου Τρικούπη 50 και Χαριλάου Τρικούπη 37 (ακριβώς απέναντι από το ιστορικό κτίριο των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη συζητηθεί στο επιτελεί του Ευ. Βενιζέλου και υπάρχουν πολλές πιθανότητες πλέον και για οικονομικούς λόγους να υλοποιηθεί.
Άλλωστε από τον κρατικό προϋπολογισμό και με μειωμένο το εκλογικό του ποσοστό το ΠΑΣΟΚ πλέον θα λαμβάνει λιγότερα χρήματα, ενώ υπάρχει ήδη ζήτημα με την εξυπηρέτηση των μέχρι τώρα δανείων. Δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, φαίνεται όμως ότι μετά από αυτές το σενάριο επιστροφής του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη είναι πλέον το πιο πιθανό...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.ainosp:Ζητάνε και ψήφο τα τομάρια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: