Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Επιθέσεις Ισραηλινών κατά παράνομων μεταναστών σε διαδήλωση στο νότιο Τελ Αβίβ



Στην υποβαθμισμένη συνοικία Χα Τίκβα στο νότιο Τελ Αβίβ, έγινε διαδήλωση Ισραηλινών κατά των 60.000 Αφρικανών παράνομων μεταναστών που ζουν στη χώρα, η οποία συνοδεύτηκε από βίαια επεισόδια

Σχ ΚΟ: Αξίζει να σημειωθεί ότι στις ΗΠΑ και στη δύση γενικότερα, η είδηση φαίνεται ότι «θάφτηκε» από τα mainstream ΜΜΕ, ενώ σιγή ιχθύος τήρησε και η (κατά τα άλλα λαλίστατη) οργανωμένη εβραϊκή κοινότητα. Φυσικά, εάν τα επεισόδια γίνονταν σε οποιαδήποτε άλλο μέρος της δύσης, θα είχε «ξεσηκωθεί ο κόσμος» και θα έπεφταν βροχή οι ανακοινώσεις και τα λογίδρια για «ρατσιστικό πογκρόμ», για άνοδο των ξενοφοβικών κομμάτων, για αυγά φιδιών κλπ
Όπως γράφει ο Kevin MacDonald στο Occidental Observer, ο Αμερικανοεβραίος Peter Beinart (ο οποίος τόλμησε και παρουσίασε την είδηση στο Daily Beast) έχει γίνει ένα αγκάθι στα πλευρά της οργανωμένης εβραϊκής κοινότητας, επισημαίνοντας ότιοι ίδιες εβραϊκές οργανώσεις (η ADL, η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή, η AIPAC, και η Διάσκεψη των Προέδρων των Κυριότερων Εβραϊκών Οργανώσεων) που σπεύδουν να καταδικάσουν το αντι-μεταναστευτικό κλίμα στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ δεν έχουν κάνει καμία αναφορά για τις πρόσφατες ταραχές στο Τελ Αβίβ κατά την οποία οι Εβραίοι επιτέθηκαν κατά Αφρικανών (λαθρο)μεταναστών (Σχ. ΚΟ: η Anti-Defamation League - ADL μάλιστα, εξέδωσε ‘σκληρή ανακοίνωση’ με αφορμή την είσοδο στο ελληνικό Κοινοβούλιο της Χρυσής Αυγής και ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αρνηθεί να διορίσει οποιοδήποτε μέλος της Χρυσής Αυγής σε οποιοδήποτε κυβερνητικό σχήμα). 
  
Το παρακάτω βίντεο καταγράφει τις εντάσεις που έχει προκαλέσει αυτή η κατάσταση.


  
Η είδηση, όπως την αναφέρει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

«Μια μονάδα μεθοριακών φρουρών που αριθμεί 60 άνδρες και 40 επιπλέον αστυνομικοί έχει αναπτυχθεί στο νότιο Τελ Αβίβ για να εμποδίσει τυχόν παρεκτροπές» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ, αναφερόμενος στις επιθέσεις εναντίον Αφρικανών μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στο Ισραήλ μέσω της χερσονήσου του Σινά.

Ορισμένοι από τους διαδηλωτές προέβησαν σε επιθέσεις και λεηλασίες καταστημάτων στα οποία βρίσκονταν Αφρικανοί, οι περισσότεροι από τους οποίους κατάγονται από το Σουδάν, το Νότιο Σουδάν και την Ερυθραία. Διαδηλωτές προκάλεσαν, επίσης, ζημιές σε αρκετά αυτοκίνητα που μετέφεραν μετανάστες.

Η αστυνομία προχώρησε σε 17 συλλήψεις.

Περίπου 1.000 Ισραηλινοί συμμετείχαν στην πορεία, φωνάζοντας«Οι Σουδανοί στο Σουδάν» και άλλα ρατσιστικά συνθήματα.

 (Στη φωτογραφία η πινακίδα λέει : «Σήμερα η κόρη μου, αύριο η δική σου», αναφερόμενη στα κρούσματα βιασμών από Αφρικανούς λαθρομετανάστες)

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Ρέουβεν Ρίβλιν, μέλος του Λικούντ, του κόμματος του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, κατήγγειλε τις δηλώσεις της βουλευτού του Λικούντ Μίρι Ρεγκέβ η οποία στη διάρκεια της διαδήλωσης είχε αποκαλέσει «καρκίνο» τους παράνομους μετανάστες.

«Είμαι συγκλονισμένος από τις δηλώσεις αυτές. Γεννήθηκα στις αρχές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και οι δηλώσεις αυτές μου θύμισαν το υποκινούμενο μίσος κατά του εβραϊκού λαού» είπε ο Ρίβλιν στο δημόσιο ισραηλινό ραδιόφωνο.

«Δεν πρέπει στην περίπτωση αυτή να τα βάζουμε με το σύνολο ενός πληθυσμού» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι πρέπει να επιτραπεί στους μετανάστες να εργαστούν, καθώς δεν έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν καμιά μισθωτή εργασία εν αναμονή της επαναπροώθησής τους στη χώρα τους.

Ο υπουργός Εσωτερικών Ελί Γισάι είναι πλήρως αντίθετος με τη νόμιμη εργασία των μεταναστών και προτείνει τη φυλάκισή τους πριν από την απέλαση.

Ο πρωθυπουργός Νετανιάχου καταδίκασε τη βία, δηλώνοντας ότι δεν έχει «καμιά θέση» στο Ισραήλ.

«Θα ολοκληρώσουμε την κατασκευή τείχους σε μερικούς μήνες και θα αρχίσουμε σύντομα να στέλνουμε τους μετανάστες στη χώρα καταγωγής τους» είπε ο Νετανιάχου, αναφερόμενος στο τείχος μήκους 250 χλμ. που το Ισραήλ ανεγείρει κατά μήκος των συνόρων με την Αίγυπτο.

Ο πρόεδρος Σιμόν Πέρες δήλωσε ότι το μίσος για τους ξένους είναι «αντίθετο με τις διδαχές του Ιουδαϊσμού» και ότι η βία «δεν είναι η λύση».

Σημ.axinosp:Έβαλα αυτή την είδηση με αφορμή τα γεγονότα της Πάτρας !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: