Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Reuters: Η εταιρεία De La Rue δηλώνει έτοιμη να τυπώσει δραχμές

Μετά τις δηλώσεις του Ευρωπαίου Επιτρόπου Εμπορίου, Karel De Gucht, ότι Κομισιόν και ΕΚΤ επεξεργάζονται ένα σενάριο έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που η Ελλάδα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την ευρωζώνη, βρετανική εκτυπωτική εταιρεία δηλώνει έτοιμη να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Ελλάδας –σε περίπτωση που βγει από το ευρώ- να τυπώσει δραχμές.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Reuters και θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, η εταιρεία «De La Rue» θα μπορούσε εφόσον κληθεί να βοηθήσει την χώρα συνεργαζόμενη με τις αντίστοιχες ελληνικές εταιρείες σε περίπτωση επιστροφή της στην δραχμή.

Σύμφωνα με τον αναλυτή της Panmur, Paul Jones η εταιρεία θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε περίπτωση φόρτου εργασίας των ελληνικών εκτυπωτικών εταιρειών.

Σημειώνεται ότι, η De La Rue είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής εθνικών νομισμάτων.Πηγή:capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: