Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Στήριξη στους "μνημονιακούς" με απειλές η Α. Μέρκελ: «Τηρήστε το Μνημόνιο γιατί αλλιώς…»


Πάλι κούφιες απειλές για έξοδο από το ευρώ εκφράζει η καγκελάριος της Γερμανίας Ά.Μέρκελ, σε περίπτωση που δεν συνεχιστεί η πολιτική εξαθλίωσης των πολιτών προκειμένου να βρεθούν τα λεφτά να πληρωθούν οι γερμανικές τράπεζες.
«Πάντα έλεγα ότι η αντιμετώπιση της κρίσης είναι μια μακρά και επίπονη διαδικασία και ήθελα πάντα να τη διευθετήσουμε με τρόπο ώστε η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη. Αυτό δεν έχει αλλάξει» δηλώνει η Μέρκελ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Passauer Neue Presse, για να προσθέσει με νόημα: «αμετάβλητες όμως παραμένουν και οι συμφωνίες με την τρόικα και οι στόχοι των μεταρρυθμίσεων».
Βέβαια κάποιος να πει στην Μέρκελ ότι για να βγει μια χώρα από το ευρώ ή όχι δεν είναι υπόθεση της ευρωζώνης αλλά της χώρας της ίδιας. Το ευρώ δεν είναι το γερμανικό μάρκο και δεν ανήκει στη Γερμανία, αλλά είναι ένα κοινό νόμισμα και των 17 χωρών που μετέχουν σε αυτή. Κανείς δεν μπορεί να διώξει κανένα. Και αν η Ελλάδα αποφασίσει να μείνει στο ευρώ, σύμφωνα με το οικονομικό πρόγραμμα που η ίδια επιλέξει αυτό και πάλι είναι δικό της αναφαίρετο δικαίωμα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: