Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Gastarbeiter 2012... η νέα επίσημη γενιά μεταναστών με κριτήρια... αλά καρτ...



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και με την Υπηρεσία EURES της Γερμανίας, οργανώνει εκδήλωση για την ενημέρωση Ελλήνων Νοσηλευτών και Ιατρών καθώς και Πτυχιούχων της Ιατρικής σχολής, που επιθυμούν να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα την Τρίτη 22 Μαΐου  2012 στο Ξενοδοχείο   «Νew Hotel» (Φιλελλήνων 16 Σύνταγμα) και στην Θεσ/κη την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 στο Capsis Hotel  (Mοναστηρίου 18) από τις 10.00 το πρωί έως τις 17:30 το απόγευμα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Θα παρευρεθούν οι εκπρόσωποι των Νοσοκομείων, Katholische Kliniken Kleve, LVR-Klinik Bedburg-Hau,  Katholische Hospitalvereinigung
Weser-Egge gGmbH,  SLK-Kliniken Heilbronn GmbH Klinikum am Plattenwald,  Universitätsklinikum Aachen (UKA),  BeneVit Pflege in Hessen GmbH Haus Rosengarten,  Senioren-Appartments am Isar
Hochufer 
που επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες γερμανόφωνους νοσηλευτές και  ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων με σκοπό να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία.
Στην έναρξη της εκδήλωσης θα γίνουν παρουσιάσεις των Νοσοκομείων και θα υπάρξει η δυνατότητα συνεντεύξεων, προσωπικής επικοινωνίας και παράλληλα προώθησης των Βιογραφικών Σημειωμάτων (CV) στους εργοδότες των Νοσοκομείων. Επιπλέον, δύο Σύμβουλοι EURES της Γερμανίας θα παράσχουν γενικές πληροφορίες για θέματα που αφορούν τις συνθήκες Διαβίωσης και Εργασίας στη Γερμανία.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Κατερίνα Φλάκα, Συντονίστρια του δικτύου EURES του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: gr01ea29@oaed.gr. και με την Σύμβουλο EURES, Eλένη Φουλιρά,  στο gr01ea23@oaed.gr
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. www.oaed.gr, στο χώρο «θέσεις εργασίας στην Ευρώπη», στο EURES www.eures.europa.eu , στο πρόγραμμα εκδηλώσεων καθώς και στην σελίδα « Eures Greece» στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια: