Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

«Τα πρόσωπα που διέλυσαν τη χώρα» παρουσιάστηκαν στη Μεγάλη Βρετάνια! (Eκτενες φωτορεπορτάζ)



ta-prosopa-poy-dielysan-ti-xora-paroysiastikan-sti-megali-vretania-Ektenes-fotoreportaz 
«Ψυχρός εμφύλιος. Τα πρόσωπα και τα γεγονότα που διέλυσαν μια χώρα» είναι ο τίτλος του βιβλίου που παρουσίασε χθες ο Γ. Πρετεντέρης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
 
Και πράγματι είδαμε πολλά «πρόσωπα» που πρωταγωνίστησαν στην διακυβέρνηση της χώρας που οδήγησε στην καταστροφή της. 

Πρώτος και καλύτερος ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, ο οποίος ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαμογελαστός, παρά τις δύσκολες διαπραγματεύσεις με την τρόικα,  είχε την τιμή να μιλήσει για το βιβλίο του γνωστού δημοσιογράφου για τη διάλυση της χώρας μαζί με τη Μαρία Δαμανάκη που ως ευρωπαία πολιτικός πλέον...επέκρινε τα αστικά κόμματα αλλά και την Αριστερά.
 
Στις πρώτες σειρές ξεχώριζαν πρόσωπα που χάραξαν «πολιτικές» στο παρελθόν...όπως ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ο οποίος καθόταν δίπλα στον πολιτικό του σήμερα...Φώτη Κουβέλη

Είδαμε επίσης τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Κώστα Λαλιώτη, τη Βάσω Παπανδρέου, τον Ανδρέα Λοβέρδο, τη Φώφη Γεννηματά

Μετά από αυτήν την παρουσίαση αναμένουνε με ενδιαφέρον να διαβάσουμε μέσα στο βιβλίο ποια πρόσωπα διέλυσαν τη χώρα...αν και κάπου πάει το μυαλό μας.  


Σχετικές φωτογραφίες:



10504.jpg20504.jpg30504.jpg40504.jpg50504.jpg60504.jpg70504.jpg80504.jpg90504.jpg100504.jpg
newpost

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nf-FpZJkpoc