Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

"Eκατοντάδες τα θύματα από τον σεισμό στο Ιράν"


Η φωτογραφία από Stranger
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές από το πρακτορείο IRNA ο αριθμός των νεκρών στο ανατολικό Ιράν ανέρχεται στους 40, ενώ μη κατονομαζόμενος Ιρανός αξιωματούχος εκτίμησε ότι "τα θύματα θα είναι εκατοντάδες".
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο το αμερικανικό γεωφυσικό ινστιτούτο USGS, η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 8 Ρίχτερ με εστιακό βάθος 73 χιλιομέτρων.
Ωστόσο, η σεισμολογική υπηρεσία του Ιράν υποστηρίζει πως η δόνηση ήταν μεγέθους 7,5 της κλίμακας Ρίχτερ και με εστιακό βάθος 18 χιλιόμετρα, κάτι που είναι ακόμα χειρότερο, αφού το 0,5 Ρίχτερ δεν κάνουν τόση ζημιά, όσο το χαμηλό εστιακό βάθος.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στην πόλη Σαραβαν στη νοτιοανατολική ιρανική επαρχία του Μπαλουχιστάν, στα σύνορα με το Πακιστάν. Το Σαραβαν έχει πληθυσμό 58.652 κατοίκους.
Να σημειώσουμε πως μόλις πριν από μία εβδομάδα, στις 9 Απριλίου, είχε προηγηθεί σεισμική δόνηση 6,1 Ρίχτερ στην πόλη Κάκι του νοτίου Ιράν. Τριανταεννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 850 τραυματίστηκαν από τον ισχυρό σεισμό 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ο οποίος έπληξε το νότιο Ιράν πριν από μία εβδομάδα.
Οπωσδήποτε είναι περίεργο που το Ιράν έχει τόσο συχνούς σεισμούς, ενώ όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες για "υψηλές" δυνατότητες των ΗΠΑ σε ότι αφορά την ανάπτυξη σεισμικών όπλων...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο γελοίος μπορεί να είσαι;

Ανώνυμος είπε...

το ηθικό δίδαγμα είναι να μην πάρει ο λαός την εξουσία στα χέρια του, γιατί αν το κάνει θα μας ρίξουν κανα σεισμό οι αμερικανοί.
γι αυτό όλοι μέσα στο μαντρί και φρόνιμα