Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Δ.ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΙΣ 17/03/2013Με θέματα που σχετίζονται με την δέσμευση των ιδιωτικών καταθέσεων της Κύπρου και την απίστευτη οικονομική και πολιτική κρίση που αντιμετωπίζει η Μεγαλόνησος άνοιξε την χθεσινή του ομιλία ο οικονομολόγος και γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης επιβεβαιώνοντας τις φήμες που μιλούν για πανομοιότυπο σενάριο και στην χώρα μας.

Επίσης, θετική υπήρξε η ανταπόκριση της αντιπροσωπείας του σωματείου εργαζομένων της Καβάλα Όιλ στην πρόσκληση του Ε.ΠΑ.Μ. να συμμετέχουν στον ανοιχτό διάλογο με τους φίλους του κόμματος για τα μεγάλα προβλήματα της εταιρίας και της περιοχής γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: