Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

Το Λονδίνο θα αποζημιώσει τους Βρετανούς στρατιώτες-καταθέτες


Η βρετανική Κυβέρνηση θα αποζημιώσει στρατιώτες και κυβερνητικούς αξιωματούχους που ζουν στην Κύπρο και πλήττονται από την απόφαση κουρέματος των καταθέσεων, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν.  Η απόφαση του κ. Όσμπορν καλύπτει περίπου 3.000 μέλη στρατιωτικού προσωπικού στις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο. Σύμφωνα, εξάλλου, με δημοσίευμα της Daily Mail, από την απόφαση του Eurogroup επηρεάζονται περίπου 60.000 Βρετανοί καταθέτες.
Υπολογίζεται ότι οι βρετανικές καταθέσεις στην Κύπρο ανέρχονται σε 1,7 δισεκατομμύρια λίρες στερλίνες.
 Η εφημερίδα αναφέρεται στην απόφαση για δέσμευση των ποσών αυτών, λέγοντας ότι θύματα της όλης υπόθεσης είναι και αρκετοί συνταξιούχοι οι οποίοι επέλεξαν το νησί μας για να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους, μεταφέροντας μάλιστα τις καταθέσεις μιας ολόκληρης ζωής.
 Καταθέτες που πλήττονται δηλώνουν στην εφημερίδα ότι η απόφαση συνιστά «κλοπή».
Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: