Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ Τους έπιασε ο πανικός - «Δεν είμαστε Κύπρος»!


Μια μια οι προβληματικές χώρες της ΕΕ αρχίζουν να «εκδηλώνονται» φωνάζοντας πως «ουδεμία σχέση έχουμε με την… Κύπρο», έτσι ώστε να αποφύγουν τη στοχοποίησή τους από το σκληρό πυρήνα της €ζώνης.
Έτσι ότι η  Σλοβενία δεν είναι Κύπρος και δεν έχει ανάγκη διεθνούς βοήθειας, δήλωσε σήμερα ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας, Μάρκο Κράνιετς.
Η Σλοβενία αναφέρεται συχνά ως ένας από τους "αδύναμους κρίκους" στην ευρωζώνη, κυρίως τις τελευταίες ημέρες, μετά την έγκριση του σχεδίου παροχής βοήθειας στην Κύπρο. Ωστόσο ο Κράνιετς, μιλώντας στο σλοβενικό πρακτορείο STA τόνισε ότι η χώρα "δεν είναι σε κατάσταση τέτοια ώστε να χρειάζεται να ζητήσει διεθνή βοήθεια".
Ο διοικητής σημείωσε ότι τα τραπεζικά συστήματα Σλοβενίας και Κύπρου δεν συγκρίνονται μεταξύ τους, δεν είναι του ίδιου μεγέθους και δεν υπάρχει πιθανότητα να τους επιβληθεί η ίδια λύση. Είπε ότι ο σλοβενικός τραπεζικός τομέας αντιπροσωπεύει το 40% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος ενώ στην Κύπρο ήταν τριπλάσιος του ΑΕΠ της χώρας.
Αυτό βέβαια που ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Σλοβενίαζς αγνοεί είναι πως τη βοήθεια δεν την λαμβάνεις γιατί τη ζητάς αλλά γιατί σου επιβάλλεται να τη ζητήσεις. Είναι θέμα χρόνου επομένως πριν η Σλοβενία οδηγηθεί σε αναγκαστική λήψη βοήθειας με αντάλλαγμα την αρπαγή των καταθέσεων στις τράπεζες όσο και να φωνάζει ότι ουδεμία σχέση έχω με την... υπόθεση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: