Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΑΣΤΡΑΠΗ! Η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου μετέφερε 5 δις από Ευρώπη!


Πέντε δισ. ευρώ από την Ευρώπη φέρεται να έχει μεταφέρει η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου, σε μια επιχείρηση-αστραπή προκειμένου να στηρίξει την ρευστότητα της αγοράς, μετά και τους φόβους για την εκροή κεφαλαίων από τους καταθέτες.
Μια κίνηση «ματ» προκειμένου να εξασφαλιστεί ρευστότητα στην κυπριακή αγορά έκανε η ΚΤΚ, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής» της Κύπρου, φέρεται να μετέφερε πέντε δισ. ευρώ από την Ευρώπη, ενώ περισσότερα ποσά αναμένεται να μεταφερθούν, με την ενδεχόμενη ψήφιση των μέτρων.
Η κίνηση αυτή, έρχεται μετά τις πληροφορίες για τραπεζική αργία την Τρίτη και την Τετάρτη με τον φόβο της εκροής χρημάτων από τους καταθέτες να είναι πλέον ορατός.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Τους έχει πάει το σκατό στην  κάλτσα με την μαλακία που έκαναν οι Κύπριοι  και λοιποί Ευρωπαίοι Τραπεζίτες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: