Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ Nτοκουμέντο: Προσωρινή κατάσχεση ΟΛΩΝ των λογαριασμών στην Κύπρο άνω των 1000 ευρώ!


Πρωτοφανείς μαφιόζικες τακτικές ακολουθούνται στην Κύπρο από την κυβέρνηση Αναστασιάδη σε συνεργασία με την τρόικα, προκειμένου να δημευθεί ποσοστό των καταθέσεων από τις τράπεζες.
Το defencenet.gr αποκαλύπτει σχετική ενημέρωση της Τράπεζας Κύπρο η οποία ουσιαστικά κατάσχει μέχρι νεωτέρας, όλες τις καταθέσεις και σταματά όλες τις κινήσεις των λογαριασμών πάνω από το ποσό των 1000 ευρώ και αυτό μόνο μπονο για φοιτητές:
Ιδού η επιστολή της ντροπής προς τους καταθέτες της τράπεζας, η οποία είναι πανομοιότυπη και για τις λοιπές τράπεζες του νησιού:
"Λόγω της πρόσφατης απόφασης του Eurogroup, δεν μπορούν να διενεργηθούν μεταφορές μεταξύ λογαριασμών στην Κύπρο και το εξωτερικό (συμπεριλαμβανομένων λογαριασμών της Τράπεζας Κύπρου). Μεταφορές σε λογαριασμούς φοιτητών επιτρέπονται μέχρι το μέγιστο ποσό των 1.000 ευρώ, μέχρι νεοτέρας ειδοποιήσεως."

Είχε προηγηθεί εντολή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, με ανάλογο περιεχόμενο.
Kανείς δεν ξέρει πότε θα ανακληθεί η δέσμευση των λογαριασμών στην Κύπρο. Πάντως όχι την Τρίτη: Οι τράπεζες θα είναι κλειστές...
Ακόμη, με επιστολή της προς την Κεντρική Τράπεζα Κύπρου, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ζητά την άμεση διεκπεραίωση της διαδικασίας που αφορά στην ψήφιση του νομοσχεδίου για "κούρεμα" των καταθέσεων.
Στην Κύπρο μετέβη και εκπρόσωπος της ΕΚΤ, προκειμένου να μεταφέρει το μήνυμα αυτοπροσώπως, ο οποίος, παράλληλα, ζήτησε να ανοίξουν κανονικά τα τραπεζικά καταστήματα την Τρίτη.
Όλα αυτά ενώ δεν υπάρχει καμία νομική ρύθμιση που να το επιτρέπει. Δηλαδή η όλη διαδικασία είναι 100% παράνομη και οργουελικής έμπνευσης, αλλά δυστυχώς αληθινή. Ποιος μπορεί να εμπιστευθεί πλέον μια τράπεζα μετά απ'όλο αυτό;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: