Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Στάση πληρωμών στην Κύπρο – Αδυναμία καταβολής μισθών


Στάση πληρωμών στην Κύπρο – Αδυναμία καταβολής μισθών
Δραματική είναι η κατάσταση στην Κύπρο η οποία μέρα με τη μέρα ξεμένει από ρευστό.
Οι πολίτες βρίσκονται σε απελπισία, ενώ εκφράζονται φόβοι πως πολλοί είναι αυτοί που δεν θα πληρωθούν στο τέλος του μήνα εάν οι τράπεζες παραμείνουν κλειστές.

Οι επιταγές που έληγαν αυτές τις ημέρες «σκάνε» η μία μετά την άλλη, τα καύσιμα πωλούνται μόνο με μετρητά , ενώ αν δεν ανοίξουν οι τράπεζες θα υπάρξουν ελλείψεις σε βασικά αγαθά και φάρμακα.
Η Οργάνωση Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) απηύθυνε έκκληση στην κυβέρνηση να ανοίξει τις τράπεζες, καθώς όπως τόνισε χιλιάδες εργαζόμενοι δεν θα πάρουν το μηνιάτικό τους.
«Σίγουρα οι πληρωμές των επιχειρήσεων δεν μπορούν να γίνουν, ούτε βέβαια και οι πληρωμές στους εργαζόμενους και αυτό δημιουργεί πολλά άλλα προβλήματα στην κοινωνία και στην οικονομία», δήλωσε ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ Κωνσταντίνος Χριστοφίδης.
Οι προμηθευτές δεν δέχονται πλέον επιταγές, ενώ ορισμένες επιχειρήσεις δεν δέχονται ούτε πιστωτικές κάρτες. Αποτέλεσμα τα ράφια των καταστημάτων να παραμένουν άδεια και η κατάσταση να επιδεινώνεται συνεχώς.
Στη Μεγαλόνησο πραγματοποιούνται συνεχείς συσκέψεις  για το πώς θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση που επικρατεί.
Η ΟΕΒ δεν μπορούσε να αναφερθεί σε συγκεκριμένο αριθμό επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν αδυναμία καταβολής μισθών, αφού κάποιες επιχειρήσεις μπορεί να προχωρούν από μόνες τους στην αναστολή των εργασιών τους.
Ανέφερε, όμως ότι πρόκειται κυρίως για εταιρείες εισαγωγών και εξαγωγών, οι συναλλαγές των οποίων μόνο μέσω τραπεζών γίνονται.
Η κατάσταση στην Κύπρο επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα και αν δεν ανοίξουν οι τράπεζες το συντομότερο τότε η Κύπρος θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη ανθρωπιστική κρίση. 
NewsBomb
Σημ.axinosp:Κουμπάροι πάρτε τώρα τα "τέτοια" μου γιατί όταν κάτι "Καλαμαράδες" οικονομολόγοι σαν τον Καζάκη σας έλεγαν να γυρίσετε σε εθνικό νόμισμα εσείς τον λοιδορούσατε και ψηφίζατε Χριστόφια και Αναστασιάδη.
Θα πεθάνετε κατά χιλιάδες περιμένοντας έξω από τα ΑΤΜ των Τραπεζών μπας και ανοίξουν. δίνοντας σας Ευρώ .
Κάθε Κύπριος μέχρι 60 χρονών έχει στο σπίτι του τον οπλισμό του, πάρτε τον και αφού συλλάβετε όλους τους πολιτικούς περάστε τους από δίκη, σχηματίστε προσωρινή κυβέρνηση από το λαό και πάρτε τις τύχες σας στα χέρια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: