Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Γ. Καμίνης "συνέλαβε" τον σκύλο που κυνήγησε την τρόικα έξω από το υπ. Οικονομικών. Πού βρίσκεται φυλακισμένος σήμερα ο Ρούμπι...Του Άγγελου Γεωργιάδη

Θυμάστε όταν, πριν από μερικές εβδομάδες (συγκεκριμένα στις 3 Μαρτίου) , ήρθε η τρόικα στην Αθήνα τι συνέβη; Έξω από το υπουργείο Οικονομικών την "περίμεναν" οι τρεις σκύλοι που κυκλοφορούν στην περιοχή. (Διαβάστε σχετικά εδώ). 
Οι σχετικές φωτογραφίες είχαν κάνει το γύρο των μέσων ενημέρωσης εντός και εκτός Ελλάδας και πολλά ήταν τα δημοσιεύματα ότι οι σκύλοι πήραν στο κυνήγι τους τροϊκάνους. Οι τρεις σκύλοι, ο Ρούμπι, ο Στράτος και ο Σάκης, είναι γνώριμοι στους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής, που τους φροντίζουν και τους περιποιούνται καθώς "ζουν" χωρίς προβλήματα μαζί τους.


Τις επόμενες μέρες πάντως είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες ότι ενοχλημένοι οι τροϊκάνοι αξίωσαν να "μαζευτούν" οι σκύλοι από την περιοχή. (Διαβάστε σχετικά εδώ). 
Μια εβδομάδα αργότερα -στις 10 Μαρτίου-  που οι τροϊκάνοι επισκέφθηκαν πάλι το υπουργείο Οικονομικών τα τρία σκυλιά δεν υπήρχαν εκεί, προκαλώντας διάφορα ερωτήματα και σχόλια για το αν η απουσία τους αυτή τη φορά ήταν συμπτωματική ή όχι. (Διαβάστε σχετικά εδώ). 
Οι αποκλειστικές πληροφορίες της "Εφημερίδας των Σκύλων" αναφέρουν τώρα τα εξής: Λίγες μόλις ημέρες μετά το αρχικό περιστατικό ο ένας από...
τους τρεις σκύλους, ο Ρούμπι - που ήταν και ο πιο "δραστήριος" κατά των εκπροσώπων της τρόικας- "συνελήφθη"!!
Ναι, ακριβώς. Πώς και με ποιο τρόπο; 
'Ενας πολίτης εμφανίστηκε στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων -όπου προΐσταται
ο αντιδήμαρχος για θέματα Πρασίνου και Περιβάλλοντος Άγγελος Αντωνόπουλος- και διαμαρτυρήθηκε ότι ενώ καθόταν σε καφετέρια της πλατείας Συντάγματος ένας σκύλος του "επιτέθηκε". Οι υπάλληλοι του Δήμου άρχισαν να ...ψάχνουν για τον σκύλο και τελικά συνέλαβαν τον Ρούμπι. 
Οι περίοικοι της οδού Ερμού, που φροντίζουν τα σκυλιά της περιοχής, διαμαρτυρήθηκαν εξηγώντας ότι ο Ρούμπι δεν κυκλοφορεί στην πλατεία Συντάγματος παρά μόνο στους πιο κάτω δρόμους. Επίσης τόνισαν ότι δεν είναι επιθετικός στους ανθρώπους και άρα αποκλείεται να είναι ο "δράστης".
Κατά τις ίδιες πληροφορίες λόγω των αντιδράσεων που υπήρξαν ενημερώθηκε και ο ίδιος ο δήμαρχος Γ. Καμίνης ο οποίος έδωσε τελικά την έγκριση να "συλληφθεί" ο Ρούμπι. Όπερ και εγένετο. Οι υπηρεσίες του Δήμου "μάζεψαν" το άτυχο σκυλί το οποίο από εκείνη την ημέρα βρίσκεται "φυλακισμένο" στον καταυλισμό που χρησιμοποιεί ο Δήμος Αθηναίων στα Μέγαρα για να "εξορίζει" τα αδέσποτα σκυλιά της πρωτεύουσας.
press4dogs

Δεν υπάρχουν σχόλια: