Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Javier Bardem: Έκλεισε το εστιατόριό του και απέλυσε έντεκα άτομα!

Κρίση, καταραμένη κρίση! Θύμα της έπεσε και ο Javier Bardem, ο οποίος αναγκάστηκε να κλείσει το εστιατόριό του και να απολύσει τους έντεκα εργαζομένους του! Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη της οικογένειας του αναφέρουν πως "το εστιατόριο "La Bardemcilla" θα κλείσει μετά από δύο χρόνια παρατεταμένων οικονομικών απωλειών, όπως έχει συμβεί και σε άλλες μικρές επιχειρήσεις στη χώρα".Το "La Bardemcilla" άνοιξε πριν από 14 χρόνια στη Μαδρίτη!
gossip-tv
Σημ.axinosp:Παστίλιες για το κώλο έδωσε στους 11 απολυμένους ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: