Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Ουρές για συσσίτια – Αγωνία για το αύριο

Πανικός, απόγνωση και φόβος για το αύριο είναι τα συναισθήματα που διακατέχουν τους Κυπρίους. Άδειοι δρόμοι, ουρές στα συσσίτια, κατεβασμένα πρόσωπα είναι η εικόνα που αντικρίζει κανείς στην Λευκωσία.Διακοπές ρεύματος σημειώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, τα πρατήρια καυσίμων στερεύουν, τα ράφια των σούπερ μάρκετ έχουν ξεμείνει από γαλακτοκομικά και βρεφικά προϊόντα και οι καταναλωτές αγοράζουν μόνο τα απαραίτητα. Η ανεργία είναι πλέον η μεγαλύτερη απειλή των εργαζομένων. 

Τα κοινωνικά παντοπωλεία δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τα εκατοντάδες αιτήματα που δέχονται πλέον σε καθημερινή βάση. Κανείς άλλωστε δεν περίμενε ότι η Κύπρος θα βρεθεί μέσα σε λίγα 24ωρα στο χείλος της χρεοκοπίας ώστε να υπάρξει η κατάλληλη προετοιμασία.Τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά καθώς η πρωτεύουσα της Κύπρου θυμίζει «νεκρή πόλη». Οι πωλήσεις τις τελευταίες 15 ημέρες έπεσαν κάτω από 40% και το ποσοστό αυτό αυξάνεται συνεχώς.

Όλες οι συναλλαγές πλέον γίνονται με μετρητά και η κατάσταση μέρα με την ημέρα φτάνει στο απροχώρητο.

Η ανεργία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα φτάσει το 30% καθώς αρκετές επιχειρήσεις θα βάλουν «λουκέτο», ενώ κανείς δεν γνωρίζει αν θα φτάσουν για όλους τα προνοιακά επιδόματα.

real

Δεν υπάρχουν σχόλια: