Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει έξοδο από το ευρώ


«Ουδέποτε το κόμμα είχε θέση για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη», τόνισε την Πέμπτη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, καταγγέλλοντας παράλληλα αναπαραγωγή και διαστρέβλωση των δηλώσεών του από διάφορα επικοινωνικά κέντρα.
Μιλώντας στον ρ/σ Βήμα FM, ο κ. Λαφαζάνης τόνισε: «Το αντίθετο, θα έλεγα ότι η επιλογή και του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να μη φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη».


Ο κ. Λαφαζάνης ωστόσο ότι δε θα ήθελε να μιλήσει για προσωπικές του θέσεις, οι οποίες -όπως ανέφερε- «είναι γνωστές από την αρχή της δεκαετίας του ’90 με τη Συνθήκη του Μάαστριχτ και την ΟΝΕ και την πορεία της ευρωζώνης».

«Αν ανοίξω εγώ μια δημόσια συζήτηση για τέτοια θέματα, επειδή δε ζούμε σε ένα ιδανικό κλίμα στη δημόσια ζωή, θα αναπαραχθούν με έναν τρομερό τρόπο από επικοινωνιακά κέντρα που δε θέλουν τη συζήτηση, αλλά αξιοποιούν διαφορετικές απόψεις και τις διαστρεβλώνουν αντί να κάνουν συζήτηση», πρόσθεσε.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι οι προσωπικές απόψεις αυτές θα συζητηθούν και στο κόμμα και στο συνέδριο. «Είναι ένα θέμα για το συνέδριο, διότι εκεί θα συζητήσουμε όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τη χώρα, την περιοχή και την Ευρώπη και όποιες διαφορετικές απόψεις υπάρχουν, θα συζητηθούν ανοιχτά», κατέληξε.
TVXS

Δεν υπάρχουν σχόλια: