Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

Tι συμβαίνει με τα ΑΤΜ των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα;


Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν δύο φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σήμερα σε ΑΤΜ υποκαταστημάτων κυπριακών τραπεζών στη Ρόδο.

Στο paraponarodou αναρτήθηκε σχόλιο αναγνώστη: «Πριν από λίγη ώρα πήγα να πάρω λίγα μετρητά για τα καθημερινά μου έξοδα από την τράπεζα ΛΑΙΚΗ στην πλατεία Κύπρου και προς έκπληξή μου είδα ότι δεν επιτρέπονταν η ανάληψη!

Από περιέργεια και μόνο πήγα και στην τράπεζα ΚΥΠΡΟΥ και εκεί ήταν εκτός λειτουργίας λόγω αναβάθμισης! Μήπως και εμείς στην Ελλάδα έχουμε πρόβλημα με τις κυπριακές τράπεζες;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: