Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

Kυριακάτικο τηλεφώνημα-σοκ Μέρκελ στον πρωθυπουργό> Κούρεμα και σε σας εάν δεν απολύσετε δημοσίους υπαλλήλους!Κρύος ιδρώτας έχει λούσει το Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μετά την απόφαση του  Εurogroup να κουρευτούν οι καταθέσεις των Κυπρίων. 
Ο πρωθυπουργός διαπίστωσε ότι οι Ευρωπαίοι δεν αστειεύονται και όταν λένε ότι πρέπει να εφαρμοσθεί το Μνημόνιο το εννοούν.
Αυτό με απλά ελληνικά σημαίνει πως αν ο Σαμαράς δεν εφαρμόσει όσα ζητάνε οι δανειστές μας για την απόλυση των δημοσίων υπαλλήλων και τις αποκρατικοποίησεις θα αναγκασθεί πολύ σύντομα να πάθει τα ίδια με τον Αναστασιάδη!


Αν ο Σαμαράς δεν διώξει υπαλλήλους και δεν κάνει αποκρατικοποιήσεις πλησιάζει η στιγμή που μέσα σε ένα σαββατοκύριακο θα κουρευτούν βίαια οι καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού» ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε το πρωί της Κυριακής με την Γερμανίδα Καγκελάριο για να την ακούσει οργισμένη
-Κε Σαμαρά, εάν δεν απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι και δεν κάνετε τις αποκρατικοποιήσεις πολύ σύντομα ετοιμασθείτε να υποστείτε κάτι ανάλογο...
Aυτός ήταν ο βασικός λόγος που ο πρωθυπουργός κάλεσε εσπευσμένα σήμερα στο γραφείο του τον υπ. Μανιτάκη ο οποίος υποδύεται τον Μαυρογιαλούρο των δημοσίων υπαλλήλων.
Ο πρωθυπουργός φέρεται να του ζήτησε την παραίτησή του σε περίπτωση που συνεχίσει να δηλώνει ότι δεν θα απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι.
Οι εξελίξεις συνεχίζονται καταιγιστικές. Μείνετε συντονισμένοι στο ανεξάρτητο «Κουρδιστό Πορτοκάλι»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: