Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Ο Μεντβέντεφ προειδοποιεί " Πάρτε όλα σας τα λεφτά από τις Δυτικές Τράπεζες "

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας με επείγον δελτίο που εστάλλει στις Πρεσβείες της σε όλο τον κόσμο, συμβουλεύει τόσο τους Ρώσους πολίτες όσο και τις Ρωσικές επιχειρήσεις να αρχίσουν την εκποίηση περιουσιακών στοιχείων τους από τα Δυτικά Τραπεζικά και Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα άμεσα καθώς μεγαλώνουν οι φόβοι στο Κρεμλίνο, ότι τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζονται για την μεγαλύτερη κλοπή του ιδιωτικού πλούτου στη σύγχρονη ιστορία !!
Σύμφωνα με αυτό το "επείγον δελτίο,"  η ειδοποίηση αυτή έγινε  κατ 'εντολήν του πρωθυπουργού    
Μεντβέντεφ ο οποίος νωρίτερα  προειδοποιούσε για τις εναντίον της Κύπρου μέλους της ΕΕ, ενέργειες των δυτικών τραπεζών 
Πηγή:Eutimes
Σημ.axinosp: Το Bank holiday που έρχεται στις 29 Μαρτίου φοβίζει και τους Ρώσους κατά πως φαίνεται αρκετά έντονα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: