Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Kλειστές οι ελληνικές τράπεζες Τρίτη και Τετάρτη διαδίδουν οι Γερμανοί. Να βγουν επιτέλους από το καβούκι τους οι πολιτικοί μας!


Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" από νωρίς χθες το πρωί σας παρουσιάζει το παρασκήνιο των καταιγιστικών εξελίξεων που προκαλεί η πρωτοφανής σε ανοησία απόφαση του Εurogroup κάτω από τις απειλές του Σόιμπλεγια κούρεμα των κυπριακών καταθέσεων. Η συγκεκριμένη απόφαση προκαλεί ανάφλεξη αφού στην ουσία οδηγεί σε ακαριαίο θάνατο τις κυπριακές τράπεζες ενώ βάζει στο παιγνίδι την δολοφονική Ρώσικη Μαφία. Παράλληλα προκαλεί νέο ξέσπασμα μεταφοράς καταθέσεων από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία αλλά ακόμη και τη Γαλλία, εκτός Ευρώπης.


Οι ανύπαρκτοι ευρωπαίοι ηγέτες-χαρακτηριστικό το παράδειγμα του υπ. Οικονομικών της Κύπρου, ο οποίος είχε εμπλακεί σε gay όργιο-βάζουν ταφόπλακα στην ευρωζώνη και πρκαλούν ασύλληπτα δεινά, ανάμεσά τους η απειλή ενός νέου παγκοσμίου πολέμου στην γενιά που βρίσκεται σήμερα στην εφηβεία της.
Στην Αθήνα τώρα Βενιζέλος, Σαμαράς και Κουβέλης αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά περίτρανα την πολιτική και ηγετική τους ανυπαρξία έχουν αφήσει στον σχεδόν γραφικό Στουρνάρα να κάνει παιγνίδι στη γραμμή Σόιμπλε. Είναι πρωταοφανής η βουβαμάρα τους, στην κυριολεξία δεν έχουν βγάλει τσιμουδιά.
Κι ενώ οι δικοί μας ηγέτες έχουν βουβαθεί Γερμανοί bloggers κυκλοφορούν την "είδηση" ότι και οι ελληνικές τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές την Τρίτη και την Τετάρτη!
Καλούμε την πολιτική ηγεσία του τόπου να πάρει θέση εδώ και τώρα αντί να κρύβονται προκαλώνατς ολέθριες συνέπειες για τον τόπο.
Να ξεκαθαρίσουν εδώ και τώρα ο Στουρνάρας και ο Προβόπουλος εάν θα λειτουργήσουν κανονικά οι εγχώριες τράπεζες.
Επίσης οφείλουν να βγουν από το καβούκι του οι τιτανοτεράστοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης. Ο πάστορας ας ενημερώσει έστω την Μαρία Σαράφογλου...

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Κουρδιστό Πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια: