Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Εχω μια ιδεα...Να στην πω ;


Δεν πάτε σιγά σιγά αύριο όλοι όσοι έχετε χρήματα στην τράπεζα και να ζητήσετε να κάνετε αγορά τα ευρώ σας σε άλλο νόμισμα?
Κοίτα δεν σου λέω παρ τα να νομίζεις ότι ονειροβατώ ότι θα κάνουμε ποτέ αντίσταση πραγματική και bank run !! ...σου λέω πχ να τα κάνεις ....ρούβλια ,γιεν, γουαν ότι σου έρθει στο κεφάλι!!
Θα σου έλεγα να πας σε χρυσό και ασήμι άλλα το έχουν ξετιναξει το πράγμα εδώ και καιρό οι ίδιοι που στήνουν το καμπουμ!!
Αρα όσοι έχετε λίγα ακόμα .....γιατί δεν κάνετε μια αλλαγή /....έτσι για λίγο καιρό! Βέβαια η μεγάλη μαγκιά και αλλαγή θα ήταν να πάρεις χαμπάρι το μεγάλο πλάνο και να πας να τα σηκώσεις όλα και να τα κάνεις χωράφια και κτηνοτροφικά ...αλλά επειδή μάλλον δεν πρόκειται να αφήσεις την γραβάτα αμαχητί ...κανε τουλάχιστον απλές κινήσεις πολιτισμού χεστρας! Είναι νομίζω οριακή η στιγμή ......λέμε τώρα!!
Άμα δεν θες άστα να αυγατίσουν...γιατί όπως λέει και η Μεγίστη κυβέρνηση που έχουμε....ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΟΓΩ ΘΥΣΙΩΝ ....ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ...ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ!! ΕΕ? ...Και λες εμενα γραφικο!!!!
stranger....στου κουφου την πορτα,....

Δεν υπάρχουν σχόλια: