Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

bank holiday
Ο Δημήτρης Καζάκης μίλησε για bank holiday 29 Μαρτίου μεχρι 1 Απριλίου και ότι κάτι ετοιμάζουν
τα λαμόγια οι Τραπεζίτες , μπορεί να είναι καθολικό Πάσχα αλλά το να κλείσουν Οι Τράπεζες κάτι βρωμάει !!Δηλαδή, όλο το Ευρωπαϊκό Τραπεζικό Σύστημα θα είναι "κλειστό" για τους πελάτες του από Παρασκευή 29 Μαρτίου έως και 1 Απρίλη, 4 πλήρεις ημέρες.


Δείτε τι λένε τώρα Αμερικάνοι Οικονομολόγοι 
Στο κραχ του '29, κηρύχθηκε bank holiday, έκλεισαν δηλαδή τις τράπεζες, μετά απαίτησαν από τον κόσμο να παραδώσει ό,τι χρυσό είχε (αφού τον είχαν ρίξει στα τάρταρα-για να μαζέψουν το χρυσό) και όταν άνοιξαν οι τράπεζες, ο κοσμάκης είχε χάσει το 70% των χρημάτων του λόγω πτώσης χρυσού που ήταν τότε ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ με το δολάριο και με όλα τα νομίσματα του κόσμου.

Επίσης γιατί κυκλοφορεί και αυτό στο διαδύκτιο !!

Αρχή του Έκτου Ηλίου των Μάγια - 28 Μαρτίου
60-70 Ώρες σκοτάδι στις 31 Μαρτίου Βάση των λεγόμενων του Don Alejandro
http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://2012rising.com/article/maya-calendar-stargate-31-3-2013-13-ahau-tzolkin-3-wayeb-haab


Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν και το Bank Run (Πανικός καταθετών) στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα από Τρίτη είναι δεδομένο αλλά και επίσης , οι τραπεζίτες κλείνουν τις Τράπεζες τους με το bank holiday 29 Μαρτίου με 1 Απριλίου δηλαδή ανάμεσα 30-31 Μαρτίου του Don Alejandro, τυχαίο δεν νομίζω, ετοιμαστείτε για τρελό πανικό, έχει και Πανσέληνο, μπαίνοντας ο Απρίλης μαζί με την έναρξη της λαικής στάσης πλγρωμών από 1 Απρίλη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: