Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

Ανατινάζει το ευρώ η απόφαση του Eurogroup. Στραγγίζουν οι ελληνικές τράπεζες, πιο κοντά από ποτέ ένας νέος πόλεμος!


 Ανατινάζουν το ευρώ όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην Κύπρο και βάζουν την Ευρώπη σε έναν δράμο δίχως γυρισμό ο οποίος οδηγεί στο βάθος του ορίζοντα ακόμη και σε πόλεμο.
Αυτό που θα συμβεί στην Ελλάδα , από την Τρίτη  κιόλας, είναι να αδειάσουν για μια ακόμη φορά από τις καταθέσεις τα ταμεία των ελληνικών τραπεζών καθώς οι πολίτες θα σπεύσουν να σηκώσουν τις καταθέσεις τους και να τις βγάλουν με κάθε τρόπο σε τράπεζες του εξωτερικού και κυρίως της Γερμανίας, η οποία θα είναι πρόσκαιρα κερδισμένη, με ανυπολόγιστες όμως τις συνέπειες της επόμενης μέρας.
Η πρωτοφανής για περίοδο ειρήνης ληστεία των καταθέσεων την οποία δεν τόλμησαν ούτε και τα πιο βάρβαρα καθεστώτα (ο Νικολό Μακιαβέλι συμβούλευε τους άρχοντες να μην αγγίζουν την περιουσία και τις γυναίκες των υπηκόων τους) δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα οργής, μίσους και διάθεσης για εκδίκηση καθώς η φτώχια οδηγεί σε θανατηφόρο αδιέξοδο εκατομμύρια πολίτες κυρίως στην Νότια Ευρώπη.


Σε Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και πολύ σύντομα ακόμη και στη Γαλλία, το Ευρώ θα είναι το πλέον μισητό νόμισμα του κόσμου.
Τα πολιτικά κόμματα που θα υποστηρίζουν την έξοδο από το ευρώ θα δουν τα ποσοστά τους να εκτινάζονται και οι πολιτικές ανατροπές θα διαδέχονται η μία την άλλη με την αιμοτοχυσία να παίζει πλέον σαν το πιο πιθανό σενάριο.
Οι Κύπριοι περιμένουν από στιγμή να πάρει θέση ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ο οποίος τις προάλλες είχε ζητήσει την έξοδο από το ευρώ.
Μην ξεχνάτε ότι οι οκονομίες της Ελλάδας και της Κύπρου είναι αλυσσοδεμένες. 
Ότι συμβαίνει στην Κύπρο έχει άμεσο αντίκτυπο και στην πολυτραυματία ελληνική οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: