Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

F.T: Μυλόπετρα "έδεσε" η Ευρώπη στον λαιμό της Κύπρου, αντί σωσιβίου

Την ώρα που η ευρωζώνη είχε αρχίσει να μπαίνει στη σωστή πορεία ως προς την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, υποτροπίασε.

Όπως αναφέρει άρθρο των Financial Times, oι ηγέτες της ευρωζώνης όταν ήρθαν αντιμέτωπο με τον «πνιγμό» της Κύπρου, αντί για σωσίβιο σωτηρίας, πέρασαν από το λαιμό της μια μυλόπετρα.

 Όπως αναφέρουν , όσο νόμιμο και αν είναι το σχέδιο διάσωσης της Κύπρου, αντιτίθεται στο πνεύμα ασφάλειας των καταθέσεων.

 Επίσης έρχεται σε αντίθεση με την ιδέα ενός μελλοντικού ευρωπαϊκό τραπεζικού συστήματος στο οποίο οι φορολογούμενοι θα προστατεύονται από τις ζημιές στις τράπεζες.

capital

Δεν υπάρχουν σχόλια: