Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Πάτρα:"Ελευθερία ή Θάνατος" - Πανό από το ΕΠΑΜ στο Κάστρο"Ελευθερία ή Θάνατος".  Την δική του κίνηση έκφρασης της αντίθεσης του στην κυβερνητική πολιτική έκανε το Ε.Πα.Μ. Πάτρας σημερα το πρωί. Προχώρησε  σε ανάρτηση πανό στο Κάστρο της Πάτρας στο οποίο αναγράφεται «Ελευθερία ή Θάνατος».

Η ανάρτηση έγινε στις 10 το πρωί και όπως αναφέρουν πρόκειται για ένα μήνυμα προς τους πολίτες της Πάτρας για να το πάρουν απόφαση πως δεν έχουν τίποτα να περιμένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: