Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Πουτανιάρικα κόμματα… όλοι σπίτι σας!


Έτσι απάντησε από το blog του ο Beppe Grillo, ο ηγέτης του πρώτου σε δύναμη κοινοβουλευτικού κόμματος στην Ιταλία, ταυτόχρονα με την καταψήφιση από το κόμμα του της προσπάθειας σχηματισμού κυβέρνησης από την λεγόμενη «κεντροαριστερά».
Τι σέρνει στη λεγόμενη κεντροαριστερά & κεντροδεξιά δεν έχει προηγούμενο…
«Έχετε στις πλάτες σας φορτωμένη την μεγαλύτερη κλοπή σε βάρος των νέων γενιών…».
Χαρακτηρίζει τους πολιτικούς Bersani, Berlusconi, Monti και D'Alema «Πατέρες της πουτανιάς, που κυβέρνησαν για 20 χρόνια σε βάρος του λαού (λες κι ήταν παιδιά πουτάνας), όμως τώρα θα τους στείλουμε σπίτι τους...
Για 20 χρόνια μας τον χώνουν στον κώλο και δεν ντρέπονται ώστε από μόνοι τους ν’ αποχωρήσουν και να μην μας σπάνε τ’ αρχίδια…»!
Μήπως, λέμε μήπως, αυτή η γλώσσα πρέπει να χρησιμοποιηθεί και για τους εγχώριους δωσίλογους γερμανοτσολιάδες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: