Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ''ΙΣΧΥΡΟΣ'' ΒΟΡΡΑΣ. ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙΑυτό που όλοι οι οικονομολόγοι και οι πολιτικοί ΞΕΡΟΥΝ αλλά κανείς δεν μιλάει είναι αυτό.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΤΟΜΙΝΟ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑΣ ΤΩΝ
ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ''ΔΙΑΣ'' ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΜΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. 
Μπορούν δηλαδή οι καταθέτες να διεκδικούν και να παίρνουν τα χρήματά τους ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, χάνοντας μόνο 1.5% όσο είναι δηλαδή η προμήθεια της τράπεζας , όπως μπορεί και γίνεται τώρα σε όλα τα ΑΤΜ.
Αλλο να χάσεις 1.5% , και άλλο να τα χάσεις την Τρίτη όλα.
ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ''ΦΟΥΣΚΑ'', ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
Μετά τις Κυπριακές τράπεζες θα ακολουθήσουν οι ετοιμόρροπες Ελληνικές, ως ο πιο αδύναμος ''κρίκος'' μιας χρεοκωπημένης χώρας ''σισσιτίων''. Ακολουθούν οι Ιταλικές , μετά οι Ισπανικές και Πορτογαλλικές, έπονται οι Γαλλικές και ακολουθεί η σειρά του ''ισχυρού'' Βορρά και της Γερμανίας.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ και αυτό το ξέρουν όλοι οι οικονομολόγοι και οι πολιτικοί ''Στουρνάρες'', αλλά δεν λένε την αλήθεια γιατί η εντολή είναι, να μην δημιουργηθεί ''πανικός''.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ''ΦΟΥΣΚΑΣ'' ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
Αυτό όμως χάθηκε με την μοιραία και ολέθρια απόφαση του Εurogroup, να προσπαθήσει να χαθεί η εμπιστοσύνη, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Και αυτό χάθηκε, με το ΟΧΙ των βουλευτών της Κύπρου.
Η λύση είναι μόνο μία. Το Eurogroup και ο ''ισχυρός'' Βορράς να αναιρέσουν άμεσα την μοιραία και ολέθρια απόφαση που θέλησαν να πάρουν εις βάρος της Κύπρου, και να βάλλουν ΑΥΤΟΙ τα 5.8 δις που χρειάζονται, για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στο τραπεζικό σύστημα. Το ποσόν για αυτούς είναι ασήμαντο. Το μόνο που θα ''πληγωθεί'' είναι ο εγωισμός τους. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ''ΙΣΧΥΡΟΣ'' ΒΟΡΡΑΣ.
ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.


Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Αυτό που γράφετε, το ξέρει η Κυπριακή Ηγεσία; Γιατί αν το ξέρει, πρέπει να τους ξεροτηγανίσει εκεί τους Ευρωπαίους" εταίρους " και να μη υπογράψει κανένα μνημόνιο υποτέλειας. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Γαλλο-Γερμανο-( Ρωσσικός) άξονας, στοχεύει στην αποσταθεροποίηση του νησιού και της Ελλάδας. Τι θα πράξει η Κυπριακή ηγεσία και τι η ελληνική τρικομματική συμφορά;