Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

Έκτακτη Ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ. για τις εξελίξεις στην ΚύπροΑνακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας (16/3/2013)

Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών στην Κύπρο δείχνουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο την αδίστακτη και εθνοκτόνα πολιτική που έχουν δρομολογήσει οι αρχιτέκτονες της ομοσπονδιοποίησης της Ευρώπης.
Δε διστάζουν να εξαθλιώσουν έναν ένα τους λαούς της Ευρώπης μέχρι να τους οδηγήσουν σκλάβους και γυμνούς στα βιομηχανικά κέντρα των «αρχόντων» της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας πλουτοκρατίας.
Πρώτος στόχος τους είναι η οικονομική απογύμνωση των εθνών – κρατών, που είναι μέλη της ευρωζώνης, η εξαθλίωση των λαών τους,  ο εξανδραποδισμός τους και η μετατροπή τους σε νομάδες και, χωρίς εθνική ταυτότητα,  περιπλανώμενους επαίτες.
Οι τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο δείχνουν ολοφάνερα ότι οι κατακτητές επιταχύνουν τις διαδικασίες κατάλυσης και διάλυσης των εθνικών κρατών.

Οι ώρες είναι κρίσιμες για τον ελληνισμό σε Κύπρο και Ελλάδα και η  απειλή για δραματικές εθνικές συνέπειες άμεση.  Είναι απόλυτη ανάγκη οι πατριωτικές, δημοκρατικές, αντικατοχικές πολιτικές δυνάμεις,  και τα κινήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, να κινητοποιηθούν άμεσα για να σταματήσουν το, υπό εξέλιξη, κοινοβουλευτικό πραξικόπημα στη Λευκωσία και να καταγγείλουν τη συνέργεια της «κυβέρνησης» Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη των Αθηνών. Οι καταστάσεις θυμίζουν έντονα το πραξικόπημα του Ιωαννίδη, του `74, και τις χουντικές μαριονέτες των Αθηνών, που οδήγησαν σε εντεταλμένη ανατροπή της γεωστρατηγικής ισορροπίας στην περιοχή της ΝΑ Μεσογείου, με την προδοσία της Κύπρου, λίγο πριν καταρρεύσουν και καταδικαστούν τελεσίδικα από τον ελληνικό λαό.
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.),  σε ανύποπτο χρόνο, είχε  προειδοποιήσει τους Κυπρίους - με συνέντευξη του Γενικού του Γραμματέα Δημ. Καζάκη στα ΜΜΕ της Κύπρου – για τον επερχόμενο κίνδυνο, και τότε λοιδορήθηκε από πολλούς «επαΐοντες» της κυπριακής πολιτικής και της δημοσιογραφίας.
Σήμερα τι έχουν να πουν;
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο καλεί τον Ελληνικό και τον Κυπριακό Λαό σε Εθνική Πανστρατιά.
Μόνο γενικευμένη αντίσταση που θα προσλάβει παλλαϊκά χαρακτηριστικά σε Ελλάδα και Κύπρο μπορεί να αποτρέψει τώρα το έγκλημα του Εurogroup και των εγχώριων προδοτών, που κάνει τη Κυπριακή τραγωδία του ’74, αλλά και τη Μικρασιατική Καταστροφή να φαντάζουν παρωνυχίδες μπροστά σε αυτό που πρόκειται να βιώσουμε το προσεχές διάστημα.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 16 Μαρτίου 2013
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: