Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

Αιφνιδιαστική συνάντηση ισχυρών παραγόντων σε οικία του Παλαιού Ψυχικού, μετά το σοκ της Κύπρου


Έκτακτη συνάντηση μεγαλοεπιχειρηματιών, εκδοτών και τραπεζιτών σε οικία του Παλαιού Ψυχικού.
Η συνάντηση έχει ορισθεί για το βράδι του Σαββάτου στις 10.30. Αποφασίσθηκε μετά τις εξελίξεις-σοκ στην Κύπρο με μοναδικό θέμα τις συνέπειες από την κατάρρευση του ευρώ. Οι εγχώριοι μεγαλοεπιχειρηματίες τρέμουν το ξημέρωμα της Δευτέρας στις αγορές της Ασίας.
Ο φόβος κατάρρευσης του ευρώ γίνεται πλέον εμφανής, ενώ ο εφιάλτης της εκ νέου φυγής κεφαλαίων από τις ελληνικές τράπεζες απειλεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα λίγο πριν την ανακεφαλαιοποίηση!
Υπάρχουν βέβαια κι εκείνοι που πιστεύουν ότι το κούρεμα θα ωφελήσει το κοινό νόμισμα αλλά η λογική λέει πως ότι έγινε στην Κύπρο αποτελεί την αρχή για το βίαιο ξήλωμα του πουλόβερ που λέγεται ενιαίο νόμισμα.
Η προσφυγή στην λύση της ληστείας των καταθέσεων αποδεικνύει περίτρανα ότι οι Ευρωπαίοι δεν έχουν το χρήμα για να σώσουν τους χρεοκοπημένους και επιλέγουν τον ξαφνικό θάνατο των καταθέσεων.
Έρχεται η πλήρης κατάρρευση και οι εγχώριοι επιχειρηματίες αγωνιούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: