Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 21 Απριλίου 2012

ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΚΑΙ...30-40 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


Η  συγκέντρωση  του  Άδωνη  Γεωργιάδη  είχε  οριστεί  για  τις  8  το  βράδυ  Παρασκευή ,  20/4/2012  στο ΚΥΒΕ  Περιστερίου .  Μάταια  όμως ,  η  ώρα  πήγε  9  και  ο  Άδωνης  δεν  εμφανίστηκε  ποτέ . Ο  λόγος ; Πολύ  απλός  , ήρθαν  μόνο  10  άτομα  για  ένα  χώρο  τετρακοσίων  ατόμων !
Και  από  ότι  καταλαβαίνετε  μόλις  του  το  είπαν ,  αποφάσισε  ο  Άδωνης  να  μην  έρθει...τους  έγραψε κανονικά !Αξιοσημείωτο  είναι  βέβαια  ότι  είχε  κινητοποιηθεί  και  η  Αστυνομία  για  πάρτη  του , μια διμοιρία  MAT ,  4  μοτοσικλέτες  της  ομάδας  ΔΙΑΣ  και  κάπου  δέκα  αστυνομικοί  στον  προαύλιο  χώρο του  ΚΥΒΕ  Περιστερίου , για  να  φυλάξουν  τον  Άδωνη  μη  τυχόν  και  του  λερώσει  κανείς  κάνα κοστούμι  πάλι  και  χρειαστεί  να  πάει  ξανά  καθαριστήριο .
Υπήρχαν  και  από  νωρίς  στην  ταράτσα  του  διπλανού  κτιρίου , όπου  στεγάζεται  σύνδεσμος φιλάθλων  του  Παναθηναϊκού , καμιά  εικοσαριά  νεαροί  και  κράζανε  συνεχώς  και  αδιαλείπτως  τον Άδωνη  και  ας μην  είχε  έρθει , οπότε  φανταστείτε  τι  θα  γινόταν  άμα  ερχόταν.
Γεγονός  είναι  ότι  με  όλα  αυτά  την  έκανε  με  ελαφρά  πηδήματα  και  δεν  ήρθε  και  γελάει  ακόμα και  το  παρδαλό  κατσίκι  στο  Περιστέρι   με  αυτό  το  κάζο  που  έπαθε . Όπως  καταλαβαίνετε...ολα αυτά  τα  γεγονότα  είναι  σοβαρές  ενδείξεις  για  το αναπόφευκτο  φούμο  που  έρχεται  προς  τον Άδωνη  στις  επερχόμενες  βουλευτικές  εκλογές .

Δεν υπάρχουν σχόλια: