Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Οι μαγνήτες προστατεύουν από τους καρχαρίες


Οι μαγνήτες προστατεύουν από τους καρχαρίες
Συχνά οι δύτες καταφεύγουν σε μεταλλικές στολές, καμάκια ή απλά κλείονται σε κλουβιά για να προφυλαχτούν από τους καρχαρίες. Νέα έρευνα ήρθε να δείξει πως οι μαγνήτες αποτελούν ένα πολύ αποτελεσματικό μέσο προστασίας από τους καρχαρίες.

Ο χημικός Έρικ Στρουντ της εταιρείας SharkDefense απέδειξε πως ορισμένοι καρχαρίες δεν αντέχουν να βρίσκονται κοντά σε μαγνήτες. Ο ίδιος εκτιμά πως ο μαγνήτης επηρεάζει τους ηλεκτρικούς αισθητήρες των καρχαριών, οι οποίοι βοηθούν τα εντυπωσιακά πλάσματα να προσανατολίζονται, καθώς συντονίζονται με τα ηλεκτρικά πεδία των ωκεανών.
«Πρέπει να νιώθουν όπως όταν μας ρίχνουν φως απότομα στα μάτια και τυφλωνόμαστε προσωρινά» λέει ο Στρουντ. Υποστηρίζει τέλος πως η δουλειά του θα συμβάλλει στην ασφάλεια κολυμβητών και δυτών, αλλά και στην προστασία των καρχαριών που συχνά πιάνονται ακούσια σε δίχτυα ή καμάκια.
ΠΗΓΗ: econews.gr
Σημ.axinosp:Οι καρχαρίες το ξέρουν ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: