Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Ισπανός ΥΠΟΙΚ: Μια έξοδος της Ισπανίας από το ευρώ θα ήταν "τρέλα"

Μια έξοδος της Ισπανίας από το ευρώ θα ήταν τρέλα, δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Luis de Guindos, τονίζοντας ακόμη ότι η ισπανική κυβέρνηση θα τηρήσει την ατζέντα των μεταρρυθμίσεων.

Πρόσθεσε δε πως η Ισπανία χρειάζεται ένα βιώσιμο σύστημα υγείας. «Αυτό προϋποθέτει περικοπές», συμπλήρωσε, ενώ τόνισε πως οι βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις της αγοράς δεν είναι σημαντικές.

Παραδέχθηκε ακόμη ότι η προηγούμενη αύξηση που επέβαλε η Ισπανία στο ΦΠΑ, δεν ήταν αποτελεσματική, καθώς και ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν νέες αυξήσεις αυτό το χρόνο στον ΦΠΑ.Πηγή:www.capital.gr
Σημ.axinosp:Έχει Καζάκη και η Ισπανία ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: