Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Έφαγαν 4.000 σε τυρόπιτες στα υπουργικά συμβούλια!


ΦΩΤΟ: Έφαγαν 4.000 σε τυρόπιτες στα υπουργικά συμβούλια!
Μην τους λείψει τίποτα την ώρα που κουβεντιάζουν πώς θα κόψουν από το λαό
Οι τυρόπιτες, τα σάντουϊτς, οι καφέδες και τα αναψυκτικά που καταναλώθηκαν στα υπουργικά συμβούλια που έγιναν μόνο τον Φεβρουάριο, κόστισαν στον ελληνικό λαό σχεδόν 4.000.
Ο Λουκάς Παπαδήμος και οι υπουργοί του συνεδρίασαν έξι φορές και κατανάλωσαν 3.804,10 ευρώ για να δροσιστούν ή να τσιμπήσουν κάτι ελαφρύ.
Όπως προκύπτει από τη σχετική απόφαση της γενικής γραμματείας της κυβέρνησης εγκρίνεται η δέσμευση του ποσού έχοντας υπόψιν: «Την ανάγκη πραγματοποίησης δαπάνης ύψους 3.804,10 € για προμήθεια ειδών κυλικείου των συνεδριάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου μηνόςΦεβρουαρίου 2012».

Διαβάστε τη σχετική απόφαση της γενικής γραμματείας της κυβέρνησης:
Μέσα στο Φεβρουάριο το υπουργικό συνεδρίασε έξι φορές, οπότε το κάθε ένα κόστισε 634 ευρώ.
Σημ.axinosp:Στο λαιμό να σας κάτσουν λαμόγια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: