Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Τι λένε τα δωσιλογικά ΜΜΕ για την αυτοκτονία στο Σύνταγμα

Να αυτοκτονήσει όσες φορές θέλει, αλλά να το κάνει σπίτι του. Δεν μπορεί να παίζει τόσο, προκλητικά με την κοινωνική ειρήνη.
Ι Πρετεντερης.

Η αυτοκτονία δείχνει πόσο είχαν καλομάθει μέχρι τώρα κάποιοι λαϊκιστές βολεμένοι σε παχυλές συντάξεις και σε πελατειακά προνόμια των κλειστών επαγγελμάτων.
Π. Μανδραβέλης

Με την ενέργεια του πρόσφερε στο ΣΥΡΙΖΑ και τους κουκουλοφόρους αυτό που ήθελαν για να προκαλέσουν κοινωνική αναστάτωση
Α.Παπαχελας

Σε αυτό το σημείο φτάνουν οι άνθρωποι όταν χειραγωγούνται από τους φαιοκόκκινους αγανακτισμένους. Ακόμα και το σημείωμα που άφησε, ξεχειλίζει από εμπάθεια.
Τ.Μιχας

Οι οπαδοί του ΣΑΝΤΑΜ και του ΚΑΝΤΑΦΙ κάνουν τώρα και τις επιθέσεις αυτοκτονίας.
Χ. Χωμενιδης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για κατι τετοια καθαρματα βγηκε το συνθημα "αλητες,ρουφιανοι,δημοσιογραφοι"........οι τσατσαδες της τροικας

Ανώνυμος είπε...

Ήμαρτον πρόκειται για hoax. Μπορεί να τα πιστεύουν αυτά αλλά δεν θα έβγαιναν να τα πουν....

axinosp είπε...

Το ξέρω ότι είναι hoax, αλλά επίτηδες, το έβαλα για να μην κάνουν δηλώσεις τα γνωστά αυτά Παπαγαλάκια, αλλά να τρέχουν και να μην φτάνουν για διάψευση. Ήδη στοχοποιούν ένα δημοσιογράφο του ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΥΤΌ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΆΚΙ στο FaceBook