Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Το μέλλον του ευρώ παίζεται στην Ισπανία - Τυχόν κατάρρευσή της θα θυμίζει... τραγωδία του Σοφοκλή - Η αποτυχία της Ελλάδας είναι απλά... κωμωδία του Αριστοφάνη


"Το μέλλον του ευρώ παίζεται στην Ισπανία. Εάν η χώρα καταρρεύσει, τότε θα καταρρεύσει ολόκληρη η Ευρώπη" αναφέρει στο τελευταίο άρθρο - παρέμβασή του ο Pepe Escobar, ανταποκριτής των Asia Times.
Σύμφωνα με τον Escobar, τυχόν αποτυχία της Ελλάδας θα θυμίζει απλά... κωμωδία του Αριστοφάνη μπροστά στην... τραγωδία του Σοφοκλή, που θα σημάνει η κατάρρευση της Ισπανίας.
Ωστόσο, συνεχίζει, το ευρώ μπορεί να διασωθεί, αν η Ισπανία θωρακιστεί. Ποιο θα είναι το τίμημα; Οι ζωές εκατομμυρίων Ισπανών που θα διατεθούν ως collaterals για τη σωτηρία της χώρας.
"Ο κατάλογος της λιτότητας στην Ισπανία ακολουθεί τη συνηθισμένη λίστα... προβληματικού νεοφιλελευθερισμού που επικρατεί στην Ευρωζώνη", σχολιάζει ο Escobar στην ανάλυσή του.
Ο αρθρογράφος κάνει ειδική μνεία και στο κύμα των μαζικών διαδηλώσεων που σημειώνονται στις ισπανικές πόλεις, με τους εξοργισμένους πολίτες να δηλώνουν την αντίθεσή τους στα αυστηρά μέτρα λιτότητας, υπό το βάρος της ραγδαίας αύξησης της ανεργίας.
"Φυσικά, η Μαδρίτη δεν θα έχει ποτέ το θάρρος να ενημερώσει τους Ισπανούς πολίτες πως αυτή η υστερία για την ανάγκη ισοσκέλισης του ισπανικού προϋπολογισμού έχει ελάχιστες - σχεδόν μηδαμινές - πιθανότητες να βελτιώσει το επίπεδο ζωής τους", καταλήγει.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Καλή λευτεριά αδέλφια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: