Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Διάγγελμα Παπαδήμου μετά τη διάλυση της Βουλής



Διάγγελμα θα απευθύνει το βράδυ της Μ.Τετάρτης, σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, o πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και την επίσκεψή του στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών.

Σύμφωνα με ανώτατες κυβερνητικές πηγές, το θρίλερ της προκήρυξης των εκλογών λαμβάνει τέλος τη Μεγάλη Τετάρτη. Για εκείνη την ημέρα προγραμματίζεται η σύγκληση του υπουργικού συμβουλίου, προκειμένου να αποφασίσει την προσφυγή στις κάλπες. Για τότε προγραμματίζεται και η επίσκεψη του Λουκά Παπαδήμου στο Προεδρικό Μέγαρο για να ενημερώσει θεσμικά σχετικά με τον εκλογικό του σχεδιασμό τον Κάρολο Παπούλια. Αμέσως μετά από αυτή τη συνάντηση αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του ακριβούς χρόνου διεξαγωγής των εκλογών και βεβαίως η απαραίτητη θυροκόλληση του διατάγματος διάλυσης της Βουλής.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι στον σχεδιασμό την τελευταία στιγμή, οι εκλογές θα διεξαχθούν την πρώτη Κυριακή του Μαΐου, στις 6 του μήνα. Χθες πάντως, μετά τον Αντώνη Σαμαρά που είχε μιλήσει για εκλογές στις 6 Μαΐου, την ίδια ημερομηνία ανέφερε ως την πλέον πιθανή και ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, εκτιμώντας μάλιστα ότι μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα θα έχουν λήξει όλες οι νομοθετικές εκκρεμότητες της παρούσας κυβέρνησης.

Στόχος της κυβέρνησης πάντως είναι να συνεχίσει αδιάκοπα το έργο της ως την τελευταία στιγμή, προκειμένου η επόμενη κυβέρνηση να ξεκινήσει από το καλύτερο δυνατό σημείο και έτσι να μην χαθεί καθόλου χρόνος, δεδομένου ότι «δεν υπάρχει τέτοια πολυτέλεια», όπως επιμένουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου. Έτσι, χθες ο Λουκάς Παπαδήμος είχε συνεργασία με τον Φίλιππο Σαχινίδη και τον Ηλία Πλασκοβίτη για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ενώ συγκάλεσε «μίνι υπουργικό» για την αντιμετώπιση μεταξύ άλλων του θέματος που έχει δημιουργηθεί με την απειλή απεργίας από την ΠΝΟ, που αναμένεται να πλήξει σημαντικά τον τουρισμό και την διακίνηση προϊόντων τις ημέρες του Πάσχα. Αντιστοίχως, λύση αναζητείται και απέναντι στην απεργία που φέρονται να ετοιμάζουν για την Μεγάλη Πέμπτη οι εργαζόμενοι στα ΚΤΕΛ. Αμέσως μετά τη λήξη της πολύωρης σύσκεψης, το Μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωνε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης «να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον και να διασφαλίσει την ομαλή εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών και την απρόσκοπτη διακίνηση των προϊόντων»...
Real 
Σημ.axinosp:Σας περιμένουμε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: