Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

"Επίθεση" από "Αγανακτισμένο" πολίτη δέχθηκε ο Ν. Μηταράκης


Ένα μικρό επεισόδιο συνέβη κατά την διάρκεια της ομιλίας του κ. Νότη Μηταράκη, αναπληρωτή τομεάρχη οικονομίας της Ν.Δ. Ο κ. Μηταράκης κατά τη διάρκεια της ημερίδας του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής" στο ξενοδοχείο Divani Caravel και ενώ βρισκόταν στο βήμα ως κεντρικός ομιλητής, ηλικιωμένος κύριος τον πλησίασε και του έριξε παγάκια.
Η αντίδραση του κ. Μηταράκη υπήρξε συγκρατημένη και χαμογελαστός απευθύνθηκε στο ακροατήριο λέγοντας πως "Από αυτή τη στιγμή νιώθω ότι ανήκω στην ενεργό πολιτική ζωή του τόπου" και το συμβάν έληξε εκεί.
Σημ.axinosp:Δεν ξέρω για τα παγάκια αλλά από πληροφορίες που έχουμε, έφαγε αυγό !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.pamet.gr/deltiatypou/diavoulefsi%20klima%20enotitas%209%204%2012.php