Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Καταβλήθηκε η πρώτη δόση των εγγυήσεων στην Φινλανδία

Την πρώτη δόση στο πλαίσιο των εγγυήσεων που ζήτησε ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή της στο δεύτερο δανειακό πρόγραμμα έλαβε η Φινλανδία από την Ελλάδα, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα κατέβαλε 311 εκατ. ευρώ όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών της Φινλανδίας. Συνολικά η Ελλάδα θα πληρώσει σταδιακά 925 εκατ. ευρώ καθώς θα λαμβάνει τα χρήματα της δανειακής σύμβασης.

Η Φινλανδία ήταν η μόνη χώρα που έλαβε εγγυήσεις στο πλαίσιο συμφωνίας που επιτεύχθηκε τον Οκτώβριο μετά από τέσσερις μήνες διαπραγματεύσεων.

Έπειτα από συζητήσεις με τις ελληνικές τράπεζες που 
συμμετέχουν στη συμφωνία το υπουργείο θα δημοσιεύσει τμήματά της τα οποία αρχικά χαρακτηρίζοντας ως εμπιστευτικά.

Η συμφωνία προβλέπει τη μεταφορά ελληνικών ομολόγων από ελληνικές τράπεζες σε έναν ανάδοχο ο οποίος θα τα πουλήσει επενδύοντας τα έσοδα σε ομόλογα με αξιολόγηση AAA και διάρκεια ωρίμανσης 15 έως 30 χρόνια.
Σε αντάλλαγμα η Φινλανδία θα προκαταβάλει τη συμμετοχή της στο μόνιμο μηχανισμό διάσωσης (ESM).

Capital
Σημ.axinosp:Τομάρια του ΠΑΣΟΚ άλλα λέγαυε παλαιότερα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: