Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα παίζει ένα από τα τελευταία και πιο επικίνδυνα χαρτιά του: παριστάνει τον διωκόμενο δημοκράτη από την Χρυσή Αυγή και τον φασισμό.


Το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα παίζει ένα από τα τελευταία και πιο επικίνδυνα χαρτιά του: παριστάνει τον διωκόμενο δημοκράτη από την Χρυσή Αυγή και τον φασισμό.
Κι ακόμα δεν είδαμε τίποτε.
Ηδη όμως πήραμε μια καλή πρόγευση του τι θεατρική παράσταση πρόκεται να παρακολουθήσουμε.
Ενα απροκάλυπτα φασιστικό καθεστώς, που σακάτεψε τον ειρηνικά διαμαρτυρόμενο λαό στο Σύνταγμα και αλλού με τα δημοκρατικά του ΜΑΤ, και που τον οδηγεί “δημοκρατικά” στην γενοκτονία με μια δοτή “κυβέρνηση”, προς χάριν των τραπεζιτών, θα εμφανιστεί εμπρός μας, κατά την προεκλογική περίοδο, ως λευκή δημοκρατική περιστερά.

Και μάλιστα διωκόμενο. Διωκόμενο από τον χειρότερο εχθρό της δημοκρατίας: τον ναζισμό και τον φασισμό.
Το χοντρό παιχνίδι όμως της εκμετάλλευσης των αντι-φασιστικών αντανακλαστικών του ελληνικού λαού από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα θα αρχίσει για τα καλά, με την είσοδο της ΧΑ στην βουλή. Τότε θα αρχίσει το κυρίως έργο. Τώρα παίζει το trailer.
Οι ναζιστές της ΧΑ θα γίνουν νομοθέτες μας σε λίγες μέρες, δαπάναις του πολιτικού μας συστήματος. Και φυσικά, η δημοκρατική αυτή εξέλιξη, συμφέρει πρώτα απ’ όλα στην ηγεσία του ΠαΣοΚ και της ΝΔ.
Δυστυχώς, η ύπαρξη και η λειτουργία της ΧΑ συμφέρει πολιτικά, ναι συμφέρει, στις ηγεσίες ΟΛΩΝ των κοινοβουλευτικών κομμάτων της δεξιάς και της αριστεράς. Από την ΝΔ και το ΠαΣοΚ ως το ΚΚΕ και τον Σύριζα. Και δυστυχώς συμφέρει πολιτικά, ακόμα και στις ηγεσίες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Τι καλύτερο άλλοθι να ζητήσουν όλοι αυτοί οι μεγάλοι δημοκράτες και διαφωτιστές του λαού μας για την δημοκρατία!
Η δυνάμωση της ΧΑ και η παρουσία της στο κοινοβούλιο προορίζεται κυρίως 1) για να δίνει εύσημα “δημοκρατικότητας” στους μνημονιακούς μακελλάρηδες και 2) να ακυρώνει οποιαδήποτε συζήτηση πάει να γίνει στο κοινοβούλιο για τα πραγματικά προβλήματα, με την γνωστή …δημοκρατική συμπεριφορά της, και 3) άλλα πολλά και δυσάρεστα.
Ηδη λοιπόν άρχισαν τα όργανα.
Ηδη από σχετικά ιστολόγια και ιστοσελίδες, άρχισαν οι …σχετικές εκπομπές των διωκόμενων πάμπλουτων δημοκρατών. Εκπομπές πολιτικής προπαγάνδας που έχουν σκοπό να δείξουν πως το διαπλεκόμενο πολιτικό μας σύστημα “διώκεται” από ναζιστές. Αρα είναι δημοκρατικό και άγιο.
Η διαπλοκή βέβαια της ΧΑ με τις δημοκρατικές υπηρεσίες παρακολούθησης (ΕΥΠ) και καταστολής (ΜΑΤ) του ελληνικού λαού είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Χρόνια πολλά. Από παλαιότερες δηλώσεις του ίδιου του άγρυπνου φύλακα της δημοκρατίας Χρυσοχοϊδη μέχρι το λήμμα Χρυσή Αυγή, της ελληνικής βικιπήντια. Αλλά και από άλλα επεισόδια αυτού του διαχρονικού έρωτα.
Το ΠαΣοΚ και η ΝΔ, όλα αυτά τα χρόνια, χρησιμοποιούν λοιπόν ως εταίρο τους πολιτικό την ΧΑ, με διάφορους τρόπους.
Τώρα για μια τελευταία φορά θα παίξουν ένα από τα πιο επικίνδυνα χαρτιά της κρυφής εκλεκτικής τους σχέσης με τον φασισμό: την “σύγκρουσή” τους με την ΧΑ.
Η συνέχεια στις οθόνες μας….

Δεν υπάρχουν σχόλια: