Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Schaeuble: "Οι Έλληνες υποφέρουν από δικά τους λάθη" Πηγή:www.capital.gr

«Eίναι λογικό για ανθρώπους που υποφέρουν από δικά τους λάθη, να ρίχνουν το φταίξιμο σε άλλους», ανέφερε ο Γερμανός υπουργός οικονομικώνWolfgang Schaeubleστο CBS, σε εκπομπή που αφορούσε την οικονομική κρίση και την ελληνική κατάσταση.
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι, όταν υπάρχουν χώρες στις οποίες οι πολίτες ζουν πέραν των δυνατοτήτων τους και πλέον πρέπει να εφαρμόσουν κάποια μέτρα λιτότητας, να κάνουν περικοπές, μεταρρυθμίσεις στον τομέα εργασίας, τότε τείνουν να κατηγορούν για αυτό άλλους και όχι τους εαυτούς τους.

«Το να ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους, είναι απόλυτα φυσιολογικό», υπογράμμισε ο Schaeuble.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τις γερμανικές αποζημιώσεις που «θυμήθηκε» η Ελλάδα, αλλά και για τις αφίσες διαμαρτυρίας με σβάστικες που καμιά φορά έχουν πάνω και την φωτογραφία του ίδιου, απάντησε ότι, είναι μέρος της πολιτικής. 

«Η Γερμανία δεν επιθυμεί την κυριαρχία πάνω σε καμία χώρα, προσπάθησε στο παρελθόν ανεπιτυχώς αλλά δεν το επιθυμεί πλέον, απλά κάνουμε την δουλειά μας», σημείωσε ο υπουργός.

Στην ίδια εκπομπή η οποία θα μεταδοθεί από το CBS την Κυριακή, φιλοξενούνται μεταξύ άλλων και δηλώσεις της Christine Lagarde, η οποία αναφέρει ότι, «υπάρχουν ακόμα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Και αυτό συμβαίνει σε πολλές αυτές τις χώρες τις Νότιας Ευρώπης, συν στην Ιρλανδία».

Επιπλέον η επικεφαλής του ΔΝΤ πρόσθεσε ότι, δεν είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα θα αποφύγει την χρεοκοπία και την έξοδο από την ευρωζώνη και το ευρώ.


Πηγή:www.capital.gr
Σημ.axinosp:Η Γερμανία έκανε το λάθος να τα ξαναβάλει με μια χώρα που την νίκησε στρατιωτικά 2 φορές (Α'-Β' Π.Π.), από κει και πέρα το τέλος της είναι δεδομένο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: