Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Μικροπωλητές πήραν στο κυνήγι υποψήφιο βουλευτή


Με υπεροψία και ύφος «χιλίων καρδιναλίων» φέρεται να αντιμετώπισευποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ τη δυσαρέσκεια και την άρνηση ενός μικροπωλητή να δεχθεί στον πάγκο του προεκλογικά φυλλάδια του εν λόγω κυρίου. Μικροπωλητές πήραν στο κυνήγι υποψήφιο βουλευτή

Το επεισόδιο συνέβη στη λαϊκή αγορά του Μακροχωρίου την περασμένη Παρασκευή, όταν ο υποψήφιος βρέθηκε εκεί προκειμένου να προσελκύσει ψηφοφόρους. Όταν ωστόσο πλησίασε έναν από τους πάγκους κι άφησε το προεκλογικό του φυλλάδιο, ο μικροπωλητής – ιδιοκτήτης του αρνήθηκε να το δεχθεί και το πέταξε, κάνοντας έξαλλο τον υποψήφιο.
Με υπεροπτικό ύψος και με σίγουρη την εκλογή του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ, φέρεται να απείλησε τον μικροπωλητή ότι από τις 7 Μαΐου θα ψάχνει να βρει την άδειά του. Όπως ήταν φυσικό συνάδελφοί του, αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικούκυνήγησαν τον υποψήφιο ο οποίος μάλλον θα αργήσει να ξαναπάει…λαϊκή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: