Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

"Πάρτε τα λεφτά από τις τράπεζες πριν τα αρπάξει η τρόϊκα"!


Σε μία 100% αντισυνταγματική απόφαση προχωρά η τρόϊκα με το να δώσει εντολή στο υπουργείο Οκονομικών να δεσμεύει τους τραπεζικούς λογαρισμούς των πολιτών σε περίπτωση που κριθεί από την εφορία ότι ότι φορολογούμενος φοροδιαφεύγει!
Το αντισυνταγματικό έγκειται στο ότι δεν θα ενημερώνεται καν ο φορολογούμενος, αλλά θα κατάσχονται αυτόματα οι τραπεζικοί του λογαριασμοί. Πρόκειται για μια απόφαση που καθαρά παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, αφού για πρώτη φορά το κράτος ανεξέλεγκτα θα μπορεί να δεσμεύει τις τραπεζικές καταθέσεις των πολιτών χωρίς καν να τους ενημερώνει.
Και όταν μιλάμε για κράτος και την ποιότητα του κράτους της τρόϊκας, είναι εύκολα αντιληπτό το τι εννοούμε "Να εντοπιστεί φοροδιαφυγή": Θα αρπάζουν όσα τους λείπουν.
Σε όποιον κρίνουν ότι δεν τους αρέσει ή ότι πρέπει να τον τιμωρήσουν, του κατάσχουν τα χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό χωρίς καν να δίνουν εξηγήσεις για ποιο λόγο γίνεται αυτό πριν του αρπάξουν τις οικονομίες!
Πρόκειται για μία φασιστικής έμπνευσης κίνηση, μια απόφαση που υπογράφηκε από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, στενό συνεργάτη του Ε.Βενιζέλου και αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου.


Συγκεκριμένα, οι ελεγκτικές αρχές θα μπορούν να προχωρούν σε κατάσχεση των καταθέσεων, "για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του Δημοσίου" που αυτοί θα κρίνουν ποια είναι, χωρίς την παρέμβαση της δικαστικής εξουσίας και εν συνεχεία εντός 15 ημερών θα επιδίδουν στον υπόχρεο κλήση προς επιγενόμενη ακρόαση για τις διαπιστώσεις που καταγράφηκαν στην Ειδική Έκθεση Ελέγχου.

Με την κλήση ο υπόχρεος καλείται, εντός δέκα ημερών, να παράσχει εγγράφως τις απόψεις του επί των διαπιστώσεων της Ειδικής Εκθεσης Ελέγχου, προσκομίζοντας και κάθε αποδεικτικό στοιχείο των ισχυρισμών του. Και όποτε θέλουν και αν θέλουν θα του δίνουν κάποια από τα λεφτά του πίσω.
Μόνη λύση και αντίδραση σε αυτή το "οργουελικό" μέτρο είναι η άμεση απόσυρση των χρημάτων των πολιτών από τις τράπεζες και η διοχέτευσή τους στο εξωτερικό ή σε καλά φυλασσόμενα μέρη. Σε διαφορετική περίπτωση, ότι τους λείπει, θα το παίρνουν άμεσα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς "επί δικαίων και αδίκων"!
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: