Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Αρχίζει προεκλογική εκστρατεία ο Ευ. Βενιζέλος


Εντός της εβδομάδας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκινά εξορμήσεις σε όλη τη χώρα, με στόχο να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του Κινήματος. 
Ο κ. Βενιζέλος θα απευθύνει την πρώτη προεκλογική ομιλία τουτην Πέμπτη στο κλειστό γήπεδο του Μίλωνα, στη Ν. Σμύρνη.
Την Παρασκευή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα απευθύνει ομιλία στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, ενώ το Σάββατο, θα περιοδεύσει, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Λαμία. Εκεί θα έχει συναντήσεις με τοπικούς πολιτικούς άρχοντες στο δημαρχείο της πόλης και στη συνέχεια θα απευθύνει ομιλία από το κλειστό γυμναστήριο.
Την Κυριακή ο κ. Βενιζέλος θα περιοδεύσει σε Κοζάνη και Ιωάννινα, όπου θα απευθύνει ομιλίες. Σύμφωνα τουλάχιστον με τον έως τώρα προγραμματισμό, την ερχόμενη εβδομάδα ο κ. Βενιζέλος θα παραθέσει διαδοχικές συνεντεύξεις Τύπου σε περιφερειακά μέσα.
Σημ.axinosp:"Όλες οι ομιλίες σε κλειστά γυμναστήρια δια τον φόβον των Γιαουρταίων..."Evangelia Kolovou

Δεν υπάρχουν σχόλια: