Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

«Βλακείες» τα περί καθυστέρησης των εκλογών


«Βλακείες» χαρακτηρίζει τα σενάρια περί αναβολής των εκλογών κυβερνητική πηγή που μίλησε στον βρετανικό Guardian. Η 6 Μαΐου είναι σχεδόν σίγουρα η ημερομηνία των εκλογών και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα την επόμενη εβδομάδα, ανέφερε η ίδια πηγή.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό αυτό, η βουλή θα διαλυθεί την επόμενη Τρίτη.
Η προεκλογική καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά ανοίγει αυλαία αύριο, με συνεντεύξεις στην τηλεόραση, έπειτα και από το άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα στη Wall Street Journal. 
Σημ.axinosp:Και το Φλεβάρη μιλούσατε για εκλογές, αλλά........

Δεν υπάρχουν σχόλια: