Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αυστηρό μήνυμα στέλνει στον Hollande η Merkel: Δεν τίθεται θέμα επαναδιαπραγμάτευσης του δημοσιονομικού συμφώνου - Soros: Στην Ευρώπη κάνει κουμάντο η Merkel


Την αντίθεσή της στην επαναδιαπραγμάτευση του δημοσιονομικού συμφώνου, μια πρόταση του Γάλλου σοσιαλιστή Fr. Hollande, εξέφρασε η Γερμανίδα Καγκελάριος, A. Merkel.
"Tο δημοσιονομικό σύμφωνο έχει υπογραφεί από 25 χώρες-μέλη της ΕΕ, έχει ήδη επικυρωθεί από ορισμένες από αυτές και δεν είναι διαπραγματεύσιμο", τόνισε στέλνοντας ηχηρό μήνυμα κατά του Hollande.
"Όσον αφορά τον προβληματισμό για την ανάπτυξη, που ορισμένοι την επικαλούνται τώρα, εδώ και καιρό είναι ο δεύτερος πυλώνας της πολιτικής μας, πλάι στα υγιή δημόσια οικονομικά" πρόσθεσε η Merkel.

Soros: Είτε νικήσει ο Hollande, είτε ο Sarkozy, η Merkel θα κάνει και πάλι κουμάντο - Η Γαλλία είναι οικονομικά πιο αδύναμη...


Τη θέση πως ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, στις 6/5, η Γερμανία είναι εκείνη που θα κάνει και πάλι κουμάντο στην Ευρωζώνη, εξέφρασε ο διάσημος μεγαλοεπενδυτής G. Soros.
Σε συνέντευξή στο γαλλικό περιοδικό L' Express, ο Soros τόνισε χαρακτηριστικά:"Είτε νικητής των εκλογών αναδειχθεί ο Hollande, είτε ο Sarkozy, η κατάσταση δεν θα αλλάξει στην Ευρωζώνη", όσον αφορά σε θέματα εξουσίας.
"Κανείς από τους δύο δεν μπορεί να υψώσει ανάστημα έναντι της Γερμανίδας Καγκελαρίου, A. Merkel για τον απλό λόγο πως η Γαλλία οικονομικά είναι πιο αδύναμη".
Σημ.axinosp:Στην πραγματική ζωή ποτέ δεν κάνει κουμάντο ο μπράβος (στην περίπτωση μας η Γερμανία), αλλά ο τοκογλύφος (στην περίπτωση μας ο Σόρος, ο Εριάν, ο Άκερμαν κλπ.) και βάρδα μην βρεθείς στην ανάγκη τους.  Τώρα τις παπαριές περί επαναδιαπραγμάτευσης που λέει ο Hollande, τις ίδιες λένε και οι δικοί μας πολιτικοί (Τσίπρας, Κουβέλης, Σαμαράς)  το αποτέλεσμα φυσικά θα είναι το ίδιο και στις δύο περιπτώσεις, δηλαδή περισσότερο χρέος με περισσότερες εμπράγματες εγγυήσεις σε βάθος χρόνου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: