Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Πάνε να πνίξουν τις εκλογές με αίμα- Υπονοούμενα Παπαδήμου για αναβολή τους


Eπικίνδυνα παιχνίδια με την εσωτερική ασφάλεια της χώρας παίζει πλέον η κυβέρνηση Παπαδήμου καθώς διαπιστώνουν ότι όχι απλά θα συντριβούν οι μνημονιακές δυνάμεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά την επομένη των εκλογών το περίφημο Μνημόνιο, όπως έχουμε σημειώσει και στο παρελθόν θα αξίζει λιγότερο από την αξία του χαρτιού επάνω στο οποίο έχει γραφτεί, έτσι και αποτυπωθεί η βούληση των πολιτών όπως δείχνουν όλες οι μέχρι σήμερα δημοσκοπήσεις.

Χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα την πραγματική αιτία για την οποία τον έκαναν πρωθυπουργό (με εκείνη την θεατρική παράσταση-«αγανακτισμένη» αποχώρηση  του Γιώργου Καρατζαφέρη προέδρου του ΛΑΟΣ την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στο Προεδρικό Μέγαρο), ο τραπεζίτης Λουκάς Παπαδήμος, δήλωσε σήμερα από την Κύπρο ότι «το έργο της κυβέρνησης θα ολοκληρωθεί με την ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος που θα έχει γίνει έως τις 20 Απριλίου».
Που σημαίνει ότι εκλογές δεν μπορούν να γίνουν στις 6 Μαΐου, αφού η Βουλή δεν μπορεί να κλείσει την Τρίτη για εκλογές! Αυτό που λέει ο Παπαδήμος είναι ότι η ανακεφαλαιοποίηση, δηλαδή η αποφυγή της κρατικοποίησης των τραπεζών τις οποίες θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, θα πρέπει να έχει ψηφιστεί πριν τη διάλυση αυτής της Βουλής!
Μέχρι τώρα λέγανε ότι το αργότερο έως την Μεγάλη Τρίτη ή Μεγάλη Τετάρτη, με τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου θα ολοκληρωνόταν το συγκεκριμένο θέμα.
Πέρα από το γεγονός ότι εμφανίζεται οι τραπεζίτες να καθορίζουν ακόμα και το πότε θα γίνουν εκλογές (το αστείο είναι ότι φοβούνται … στρατιωτικό κίνημα για να μην καταλυθεί η «δημοκρατία». Η «δημοκρατία των τραπεζιτών»), πλέον ο Λ.Παπαδήμος προσωπικά παίζει με την φωτιά. Είναι γνωστό ότι δεν θέλει να γίνουν εκλογές, ούτε αυτός ούτε οι δυνάμεις που τον έφεραν και τον στηρίζουν (και δεν αναφερόμαστε στους εντός της Ελλάδας "διαχειριστές" του)…
Για τους ηγέτες των κομμάτων που τον στηρίζουν, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά και ΛΑΟΣ μέχρι πρότινος, δεν το συζητάμε, αυτοί θα κριθούν στην κάλπη. Αλλά ο Λ.Παπαδήμος μη νομίζει ότι είναι στο απυρόβλητο. Aναβολή των εκλογών μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα θα μπορούσε να πυροδοτήσει λαϊκή έκρηξη και να χυθεί άφθονο αίμα που πραγματικά θα τον πνίξει. 
Ήδη το αίμα του 77χρονου συνταξιούχου Δημήτρη Χριστούλα έχει λερώσει το καλοσιδερωμένο κοστούμι του τραπεζίτη. 
Όχι ότι τους (τον) απασχολεί αν χυθεί αίμα της «πλέμπας» των συνταξιούχων ή των ανέργων, αλλά οπωσδήποτε υπάρχει και ένα θέμα υστεροφημίας.
Ο 77χρονος αυτόχειρας καλούσε πρακτικά τον ελληνικό λαό και ειδικά τους νέους "να πάρουν τα όπλα και να διώξουν την κυβέρνηση Τσολάκογλου". Το μήνυμα να είναι βέβαιοι ότι έχει περάσει σε μεγάλες μάζες πολιτών και πλέον έστω και μία μέρα αναβολής των εκλογών μπορεί να προκαλέσει αιματοκύλισμα.
Όπου οι αστυνομικοί των 700 ευρώ θα συγκρούονται μέχρις εσχάτων με τους ανέργους ή τους συνταξιούχους των 500 ευρώ. Και όποιος επιβιώσει…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: